Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3418816 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
^Стара снимка, ја имаме коментирано.
Флека од уље мислам беше причинител.

Ајде и оваа година да апелирам, во наредните 2 недели а и 3, да се внимава на патот Градско - Прилеп кај Росоман, цела околија на Кавадарци - Неготино - Штип до село Пепелиште. Грозје се бере и има многу трактори кои 98% се неосветлени. Камиони претекнуваат трактори на полни линии (вчера имав блиска средба) и е доста опасно. Над 60км/х никако.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
http://www.libertas.mk/pochina-chovekot-koj-se-onesvesti-vo-kolonata-na-izlezot-od-ohrid-negovito-sin-bil-uchesnik-vo-soobrakajkata/

Брука

Ко вчера се сеќам, 30 години има можеби и повеќе. Пред нас се судрија Нива и Југо, Југото беше партали, чале мој го искрши цело југо ги извади ги стави во кола тројцата и ги однесе во Градска па се врати по нас ...

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1197
http://www.libertas.mk/pochina-chovekot-koj-se-onesvesti-vo-kolonata-na-izlezot-od-ohrid-negovito-sin-bil-uchesnik-vo-soobrakajkata/

Брука

Ко вчера се сеќам, 30 години има можеби и повеќе. Пред нас се судрија Нива и Југо, Југото беше партали, чале мој го искрши цело југо ги извади ги стави во кола тројцата и ги однесе во Градска па се врати по нас ...

Обично не е препорачливо да несоодветно се транспортираат луѓе од сообраќајки.....треба причекување на Брза Помош. а инаку човекот на кој му се слошило, можело било кој да го пренесе до болница........Али ЈБГ.....дееволуираме....

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

По идиотска група, и по бадијалџиска на светов не постои од дамна ја имам ун-лајкнато, можда требаше и да ја репортирам :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
У право си треба да се причека Брза Помош но пред 30 години немаше мобилни, дешавката беше на километар пред Чардак, луѓето крвавеа..
У тие моменти се буди најдоброто или најлошото кај човек...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 763
^ Кој рече дека Алфа нема аутопилот? :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
И ја порано вака фаќав кривини на Gran Tourismo ;D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
Алфава и се помоча на крај :) :) шо убава беше ја сокрши коњов.
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Затоа по некоја логика автобуси камиони, па и SUV, не би требало да возат на истите патишта со останатите.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14718
  • Пудингот на шоферството
НА фб има дремено возачот на камионот.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
http://tocka.com.mk/1/208105/sto-znaci-da-se-dozivee-teska-soobrakajna-nezgoda-a-sepak-da-se-prezivee-procitajte-ja-potresnata-izjava-na-mladata-skopjanka-za-tocka

Цитат
Сабајлето тргнав накај Скопје, возев по автопат и на Страцин најпрво ми излезе куче сред пат, но го избегнав за да не го удрам, но само што се спуштив по надолницата го оставив автомобилот во лер и како што продолжив да се лизгам, автомобилот почна одеднаш да се врти, за на крајот да удрам во банкината, а потоа како што удрив, автомобилот беше буквално дигнат од земјиното тло и беше отфрлен во провалијата, ја започнува својата приказна С.В. за Точка.

Кој ја учел во лер да го остава на надолница, на автопат рано насабајле кога е голема веројатноста коловозот да е влажен? ??? ::) :-\ :-X
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен stefanel984

• Редовен
  • Пораки: 1197
Јас во лер возам сaмо кога туркам(в), ама после уното не сум туркал кола....:)
Тоа и жена ми едвај ја одучив да крева рачна....така ја учел инструкторот...Боже ме брани......Се знае паркирање и во брзина. Сем на некој над >5% угорница, тогаш може и рачна....