Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079210 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Тука некаде пред Мренога.. Кај железнец крпен беше... Иначе те видов со волвото низ Битола (кај кружниот на излезот некаде) крај 20-21 вечерта.. :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Тука некаде пред Мренога.. Кај железнец крпен беше... Иначе те видов со волвото низ Битола (кај кружниот на излезот некаде) крај 20-21 вечерта.. :)
Абе Кичевчани, во каква состојба е патот преку Јама кон Гари, Лазарополе? Може да се помине со кола или булдожер треба?

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Преку Кичево не ми се верува дека може да се оди.. Плус сега со автопатот нема шанси.. Преку дебар се оди сигурно со кола..

Јама кон гари појма немам каде е :)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4001
  • MadaFunker
Абе Кичевчани, во каква состојба е патот преку Јама кон Гари, Лазарополе? Може да се помине со кола или булдожер треба?

Само џип..
New blood of old school

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер

Збориш од кај Ботун што се иде така?

Татко ми пред 10тина години бил со кумот наш со џип некој, баш збореше со џип се иде, патот е земјен, негде кал што може да заглавиш, али ни тогаш не го препорачувал, така да откажи се

Последно што слушнав дека бил обраснат со трева колку еден џип, а и патот бил изгубен, а па сега па ич не ти препорачувам....

Ако планираш за Гари, кажи ако немаш смештај, тоа мотелчето што е, вујко ми е газда, па ќе најдеме место :)
No turbo, no fun :)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5290
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Гари! Како е таму сега...? Барем 10тина години не сум бил, има ли уште од старците што остануваа и преку зима?

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Си го однесе дома :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Вака тетин ми во турција собра еден и на автопат го влечкаше му мафкат да застани овај абер нема и на сред автопат полицјата го пречека :D
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига