Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3859482 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
возачката... не возачот... според муњевитата брзина на кочење, веројатно плавуша... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Harris

• Редовен
  • Пораки: 1285
    • http://www.facebook.com/RenaultOwnersClubMacedonia
оваа сигурно не ни глеала напред ...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
Томе или Банза

Дали ако спукам велосипедист кој се движи во МОЈА лента, но во обратна насока, значи вози КОН мене, во мојата лента !!! притоа имајќи ТРОТОАР, и сето тоа на непрегледна кривина, во темница !  ќе бидам виновен ???  Племе ретардирано неписмено.  Значи кој курац баараш да возиш во ОБРАТНА НАСОКА на некоја лента човеку ??? Што мајка бараш да возиш ДО левиот крај на коловозот, во двосмерна улица ?

едит: сега ми текна, тотално неосветлен/означен.
« Последно менување: 08 Октомври 2014, 09:45:04 am Спенсер »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
^

Неможам да им се изначудам на трошката мозок која ја имаат во црпката. Невероватно иритирачко нешто, под хитно треба да им се одземе точакот.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Томе или Банза

Дали ако спукам велосипедист кој се движи во МОЈА лента, но во обратна насока, значи вози КОН мене, во мојата лента !!! притоа имајќи ТРОТОАР, и сето тоа на непрегледна кривина, во темница !  ќе бидам виновен ???  Племе ретардирано неписмено.  Значи кој курац баараш да возиш во ОБРАТНА НАСОКА на некоја лента човеку ??? Што мајка бараш да возиш ДО левиот крај на коловозот, во двосмерна улица ?

едит: сега ми текна, тотално неосветлен/означен.

Не би требало да имаш одговорност. Но не ти препорачувам да удираш затоа што најверојатно ќе треба да докажуваш дека не си крив со нашите обвинители и дел од вештаците :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
eee druze 90 % od tocacite nemaat svetla, smrdlivi 200 denari se diodite na pazar i blestat ko ludi, ne moze da ne g vidis, a so praime so konji i kobili, slepci sto vozat navecer BEZ svetla na vozila  ?!?

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Спенсер, немој ни да помислиш. Подобро закочи, излези и учукај му една и нека те гледа како теле.

Отсутен Спенсер

• Легенда
Луѓе јас сигурно нема намерно да согазам некој. Само прашав, чисто онака. Пошто 3-4пати ми се дешава низ населба ова.

Шо да го тепаш, утепан ретардиран е тој во мозокот, штом вози точак навечер, неосветлен, во спротивнен правец на лентата, притоа имајќи тротоар и цела негова десна лента слободна...  или посети психијатар, или некој ќе те прати на ургентен на коскозглобно. Не дај Боже :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
па и видео клипот пред некој ден што се постираше тука, во темава кај што кола удира девојче на точак е токму тоа... само кај нив лентите беа обратно, бидејки како што разбрав во тие левите земји беше негде.. аустралија мислам....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Луѓе јас сигурно нема намерно да согазам некој. Само прашав, чисто онака. Пошто 3-4пати ми се дешава низ населба ова.

Шо да го тепаш, утепан ретардиран е тој во мозокот, штом вози точак навечер, неосветлен, во спротивнен правец на лентата, притоа имајќи тротоар и цела негова десна лента слободна...  или посети психијатар, или некој ќе те прати на ургентен на коскозглобно. Не дај Боже :)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ти го црташе ова?

Отсутен Спенсер

• Легенда
Да ;D Набрзинка во пеинт :D :D :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Спенсер, немој ни да помислиш. Подобро закочи, излези и учукај му една и нека те гледа како теле.

Доста бе па и ти.
Си имаш ти искуство од прва рака со такви работи  ;D не завршуваат со арно.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2827
А јас па мислев дека е скица од професионален скеч артист...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
http://denesen.mk/web/?p=301421

Адријана Алачки е фолк пејачката која прегази пешак на „Рузвелтова

Таа со својот автомобил марка „Ауди“ го удрила Киро Деловски (76) кој ненадајно и го препречил патот.

Деловски од ударот се здобил со тешки телесни повреди поради што со возило на Брза помош бил пренесен на скопските клиники. Каде, и покрај напорите на лекарите, по околу два часа починал.

Полицијата извршила увид, а телото на починатиот скопјанец било дадено за обдукција.
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.