Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884684 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
TDi никогаш не може да гори ;D
Може, порано се греевме на дизел. Зимаш упаљач и мало парталче намачкано со дизел и одма се запалува. И оп! Греејнееее

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
да не си грешка нешто брат, нафтата тешко се пали.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Освен ако не била мешана со нешто. Кинеш крпче, го потопуваш во кантичето со нафта, се запалува и го пушташ таму доле во печката и остатокот одма се запалуваи така....

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
mislese izgleda pri soobrakajki i namerni obidi da se zapali gorivoto pod hauba,
a instalacija gori vo sekoja kola, samo ti treba majstor ko mene  ;) (nikogas ne sum napravil takvo nesto ali sekogas ima prv pat  ;D ;D :D), da ti povrze nesto da smelca ili da zagreva i da otide sve u k...c  ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Во право е Мики, нафтата треба да ја молиш, да ја запалиш... а додека бензинот, од искра се пали...

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Јас му викам дека ТДи не гори,тој запнал гори
Не е нормален ;D ;D :D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
нафтата потешко се пали,ама кога ке се запали,е тогаш и многу потешко се гасни  ;)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Сообраќајка на Климент Оохриѓанецот и Илинденска фино плеснати Фабиа и Фиорино. Убаа штета..

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
денес во автокоманда,карши билетарата кај студентскиот .....автобус на јсп влегол на трета лента во еден таксист со октавија.
не ми е јасно што барал автобусот на јсп во третата лента со тенденција да го изора тревњакот што ги дели двете ленти.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Сообраќајка на Климент Оохриѓанецот и Илинденска фино плеснати Фабиа и Фиорино. Убаа штета..

jas neznam kolku vozele ama toa Fiorinoto- ja imase prevrteno Fabiata i toa fabia combi u kurac se zbesnaa lugevo.

Isto vcera 2 saati porano na Orce nikolov direkt Hyundai Santa Fe i Skoda Felicia

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
денес во автокоманда,карши билетарата кај студентскиот .....автобус на јсп влегол на трета лента во еден таксист со октавија.
не ми е јасно што барал автобусот на јсп во третата лента со тенденција да го изора тревњакот што ги дели двете ленти.
Изгледа му излетала некоја ***** со бенве па морал да бега. Зошто да настрада виновниот кога може да настрада невиниот...
Ама имаат тенденција ги гледам да се тркаат меѓусебе и возат на трета лента. Одлепени се тоа возачите на ЈСП

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Изгледа му излетала некоја ***** со бенве па морал да бега. Зошто да настрада виновниот кога може да настрада невиниот...
Ама имаат тенденција ги гледам да се тркаат меѓусебе и возат на трета лента. Одлепени се тоа возачите на ЈСП

sega so novive avtobusi automatic ke se jadat :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000

jas neznam kolku vozele ama toa Fiorinoto- ja imase prevrteno Fabiata i toa fabia combi u kurac se zbesnaa lugevo.

И јас ја видов сообраќајката, само што дојде амбулантно возило. Убаво го плеснал бочно.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Martin06

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 252
Рамните патишта се за брзите коли, кривините се за брзите возачи !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/707/opelastragpixelforum.jpg/