Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3078836 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Вчера по Плетвар се нагледав на многу недисциплина и многу говеда кои треба да се убијат веднаш а додека дишат задолжително да ставаат кондом!

Додека се качував по Плетвар, еден идиот со Октавиа со скопски табли претекнуваше на полна линија на слепо додека јас претекнував на дозволено, па морав назад до 2-ра и додека побавно се движевме го испцув во се што му шета по двор!

На враќање, на слегување, јас си пазам, претекнувам не секаде и по секоја цена и внимавам, пошто сакам да ме почитуваат кога претекнувам качувајќи се нагоре. Еден пилиштар во охридско БМЊ 3 90+г со геј кич штопови, ме претекнува мене + уште еден пикап и тоа не се трга по претекнување десно во затворената лента туку продолжува на средина а од долу иде кола која излегува од кривина и ако имаше кој да ја претекнува неизбежна беше сообраќајка.

Ова само дел од срањата!
Демек потешко се зема возачка денешно време, но изгледа полесно се зема...

Ќе има уште многу статии по медиумите, затоа што ние самите така правиме!

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7062
  • хаУс мајстор
Во Ѓорче накај 22:00h,уличката меѓу поликлиниката и поштата кај што искача на главната,мотор најверојатно се имаше здрвено во рено меган бел,стаклото на 5тата врата беше скршено на колата,моторот партал,полиција и доста луѓе имаше.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
Кај мене на Васко Карангелевски пред пола сат еден со Ц класа в202 скина 2 дрва и се паркира под тераса, воден асфалт на кривина изгледа му дал љубов и...
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
Вчера на Бул Александар Македонски од Маџари према Автокоманда под надвожњакот имаше на 3та лента застанато некоја кола со КУ таблици и позади него Јети со ротациони, напред не беше не лупната КУ колата, изгледа имаше дигнато некој на хауба, после се мафтаа некои ликови со одела, дали беа истражни судиии кој ги знае...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Мислел дека вози спортско купе.

Отсутен achtung

• Сениор
Мислел дека вози спортско купе.
ај прво прочитај пред да искоментираш нешто ради реда...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Прочитав. Хјундаито е купе. А возачот мислел дека вози спортско купе.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100

Отсутен achtung

• Сениор
Прочитав. Хјундаито е купе. А возачот мислел дека вози спортско купе.
Браво! Хјундаито е далеку од купе а твојава логика не води никаде.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига

„But a recent accident involving a Ferrari 458 in Monterey Park, California shows that tragedy can strike at any time, even when driving responsibly. “

Колку поедерски напишано. Да се бранат парајлиите во скапи коли. Па секогаш има некој невин што гине поради кретени во спортски коли. Но кога кретенот во спортската кола е виновен ова не го потенцираат. Се случила ваква ситуација, која е една во 1000 случаи и ајде сега ќе ги браниме. Море пизда им материна. Копиљ од 21 година во Ferrari 458... ајде беееее....

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Сакаш да кажеш дека Господ бог го казнил татко му за перењето пари?

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Сака да каже дека треба да се напаѓа само тој што вози поскапа кола...