Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419410 пати)

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
Само јас не видов дека возачот на џипот јадел ќотек или го натепаа?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Незнам брат колку ,срам ми беше да застанам со мајка ми бев у кола, го ставија во сендвич едниот пред него другиот позади него а јас бев позади само видов прво прозорот му го отворија со палка па после вратата а највеќе не застанав зашто видов кретенот како искочи пред нив т.е се си беше по заслуга добиено

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Ја како што прочитав никој не погинал. Ама тоа не е ни важно, неговото прегазување можеше да биде фатално и затоа контра реакцијата на моторџиите е оправдана.
....
Што си бараше тоа си доби моторџијата.
Што си бараше тоа и си доби возачот во џипот.

Така де. И двајцата си добија.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Првото си повлеквит второто. Еквиваленција. Да не е првото, нема да е и второто.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
;D kako go kaza romanticno ova "prozorot mu go otvorija so palka" ostanatoto se podrazbira deka mu imaat pocesano rebra so palka... I vaucerot za kompletna masaza sigurno go ima iskoristeno ; D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
;D kako go kaza romanticno ova "prozorot mu go otvorija so palka" ostanatoto se podrazbira deka mu imaat pocesano rebra so palka... I vaucerot za kompletna masaza sigurno go ima iskoristeno ; D
многу убава сцена беше мерак ми направија уште кога гледав на ретровизор како вртат полукружно колите а што е најинтересно типот со пунтото не ни се брзаше се си возеше 80-90 ама направи тежок кикс што можеше повеќе да кошта од стакло и ќотек :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
многу убава сцена беше мерак ми направија уште кога гледав на ретровизор како вртат полукружно колите а што е најинтересно типот со пунтото не ни се брзаше се си возеше 80-90 ама направи тежок кикс што можеше повеќе да кошта од стакло и ќотек :)
Тие се најопасни. Добро направиле.

Отсутен Vasil

• Сениор
Првото си повлеквит второто. Еквиваленција. Да не е првото, нема да е и второто.

К.П.П.М.М.Е.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ја како што прочитав никој не погинал. Ама тоа не е ни важно, неговото прегазување можеше да биде фатално и затоа контра реакцијата на моторџиите е оправдана. Главното прашање е дали провокацијата што ја гледаме на почетокот на видеото е оправдана. Дали имало некаква провокација од шизикот со џипот или овие се понашале како патот да е нивни, а он не се согласувал со таа нивна идеја.

Ако во таа гужва му се заканувале кретените, пробувале да му отварат врати и слично (како што прочитав бил со 5 годишна ќерка), донекаде е и разбирлива неговата реакција. Ако се правиш манга со 200 моторџии банда околу тебе и го преплашиш некој, не очекувај трезвена реакција. Кога ќе ставиш некого во тесно, тој гледа како знае и умее да излезе од таму. Што си бараше тоа си доби моторџијата.
Што си бараше тоа и си доби возачот во џипот. Повеќе пати.

Дали сметаш дека „ќерка му“ била посигурна во моментоте после 5:50 кога ги искршија стаклата и му го дупнаа черепот или за време на газењето на моторџијата? Да не заборавиме дека можеше и полека да помине без да убива народ и да се процепава по улици. Ама имагинарната сигурност на СУВ си го направи своето. Му го упропасти животот на човекот.

Da ne si kupi motor, ebate  ?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Зошто да си купам? Мора само своето да го бранам? Не си купив ни Мерцедес C200 CDI.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ја како што прочитав никој не погинал. Ама тоа не е ни важно, неговото прегазување можеше да биде фатално и затоа контра реакцијата на моторџиите е оправдана.
....

Само ја би извадил митралез и би ги испоубил сите што ќе ми се доближат на 2 метра од колата.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Зошто да си купам? Мора само своето да го бранам? Не си купив ни Мерцедес C200 CDI.

Ili da go napagjas ona sto ne go sakash, isto e neli? Sto e opste poznato od tebe , barem ovde na forum!

Отсутен Vasil

• Сениор
Дали сметаш дека „ќерка му“ била посигурна во моментоте после 5:50 кога ги искршија стаклата и му го дупнаа черепот или за време на газењето на моторџијата? Да не заборавиме дека можеше и полека да помине без да убива народ и да се процепава по улици. Ама имагинарната сигурност на СУВ си го направи своето. Му го упропасти животот на човекот.

Не видов дека си допишал. Се согласувам.

Најголема глупост му беше тоа што ги прегази. Тоа беше панична реакција. Екстремно глупава но панична. Да не се фураа, немаше да го доведат до таква состојба, така да изреагира. Нафурана aкција => несоодветна, панична реакција. Затоа пишав „кој прв почна“. Можеа и они да го остават и да го игнорираат едно 5 минути. И кај двете страни има кривица.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
....

Само ја би извадил митралез и би ги испоубил сите што ќе ми се доближат на 2 метра од колата.

И тие ќе извадат 100 митралеза...

Отсутен Vasil

• Сениор
Затоа ќе си земеш појако возило.