Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3419673 пати)

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Не ни погледнуват дали има коли или нема и никој не застанва на пешачки туку сите на средина раскрсницата ја преминват :)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
Ич не е лошо местото ако се држи растојание и ако се почитува ограничувањето на брзината! Секако дека рипат и пешаци, има секакви, ама ако се внимава доволно, вакви смешни сообраќајки нема да се прат!

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
Вчера ни се деси со мене и другарче сообраќајка, на партизанска на автобуската кај хотел карпош не фркна нова цитроен дс3 одпозади, ние бевме со Ланос седан и другаров ја остаил куката позади, на ланосот не му се деси ништо а на дс3-ката му се деси кратер у браник а и мислам у хладњак. Уште се расправаше дека сме му исекле пат незнам само од каде, не дигна на тротоар скроз. Прво урлање со полиција и закани а после се договорија да си отидат ладно без никакви записници и извештаи :)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
Член е, како што пишав погоре.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Вчера ни се деси со мене и другарче сообраќајка, на партизанска на автобуската кај хотел карпош не фркна нова цитроен дс3 одпозади, ние бевме со Ланос седан и другаров ја остаил куката позади, на ланосот не му се деси ништо а на дс3-ката му се деси кратер у браник а и мислам у хладњак. Уште се расправаше дека сме му исекле пат незнам само од каде, не дигна на тротоар скроз. Прво урлање со полиција и закани а после се договорија да си отидат ладно без никакви записници и извештаи :)

Што боја е ДС3ката?
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bifrost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 165
  • Шаб ме габри
^ Крем или бела со црно нешто така не му беше у една боја

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
Ич не е лошо местото ако се држи растојание и ако се почитува ограничувањето на брзината! Секако дека рипат и пешаци, има секакви, ама ако се внимава доволно, вакви смешни сообраќајки нема да се прат!
Ако се прави како шо кажа погоре скоро и воопшто ќе нема сообраќакли.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
Епа јебига, мора да се внимава, загрозваш нечиј живот. Ајде ова е мала сообраќајка, ама зошто да му ја удриш колата на некој.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
И јас ги прегазив тоа срчите кај Влада кај 5.30, едно чудо народ имаше.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
Samo so se aknaa 4 koli kaj vlada slika sabajle ke staam

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Тешка сообраќајка кај Батинци, пијано 13 годишно дете го возело автомобилот

http://www.sitel.com.mk/node/98533

Се надевам дека искрварило скроз и го снашло тоа што заслужува да го снајде. Можел да однесе нечиј живот.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
не е детето криво,13 години има

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Тогаш тој што му дал алкохол и кола. Замисли соберел по пат некоја мајка и дете (недај боже)...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
А замисли соберел 300.000 кинези по пат. Закон!