Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3422987 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
Сега имавме состанок во фирма.
Се договоривме 7-те полоа да ги дадеме на оглас за продавање. Имаме нов клиент кој не кажувам моментално кој е кој исто продава возила па ќе направиме компензации и ќе земеме возила од таму. Тоа беше констатацијата на директорите.
Не им се плаќа повеќе цело богатство за сервисирање на Полоата.

pametna odluka. Samo ne zaboravete da gi izvestite Porsche-Makedonija za odlukata. Edno kratko i jasno pismo. Na kraj da zavrsuva so 'vi blagodaram na sorabotkata' :)

ovie postovi treba da odat ili vo 'najsupak servis' ili vo 'najdoverlivi '.

+100

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Ги земавме двете коли после неопходните интервенции на највисоко ниво да завршат работа. Црното Поло што е во истата лента пред мене, ама лош испаднал фокусот

Заебот бил овој:

Сензор на брегастата како што викаат тие, кој два пати го менуваме во рок од 3-4 месеци. Кога ќе биде следниот пат?

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Koj se razbira od statistika, da presmeta  koga ke se rasipi poloto?

Jas tipuvam, za 43 dena.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Ја незнам службено ауто кое е без проблеми. Стока народ само на туѓо знае да се сили. Така пред некој ден чекам семафор пред мост близнак и карши мене дечко со службена хонда цивик седан, да не пишуваме фирми, се усили нешто, мене толку ми требаше, разбудив ергелата и таман да го престигнам почна да ми се престојува во моја лента, буквално ме пресече, одма закочив, неќев да се инатам. Среќа имаше што немавме контакт и тоа што наредните семафори беа зелено, иначе едно два три васпитни ќе ги попиеше и ќе му ја начукав главата у в текот.

Никој не ја запази скриената мисла на муабетов, куоре губеше од некоја службена хонда :D :D :D :D :D
« Последно менување: 20 Јули 2011, 16:31:39 pm osmica8 »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не сакам да типувам само сакам да не ме остави на пат повторно. Нова кола е да ја ебам 36500 има пројдено. Треба магарица да биде, да пасе бензин и да не офка многу

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ја незнам службено ауто кое е без проблеми. Стока народ само на туѓо знае да се сили. Така пред некој ден чекам семафор пред мост близнак и карши мене дечко со службена хонда цивик седан, да не пишуваме фирми, се усили нешто, мене толку ми требаше, разбудив ергелата и таман да го престигнам почна да ми се престојува во моја лента, буквално ме пресече, одма закочив, неќев да се инатам. Среќа имаше што немавме контакт и тоа што наредните семафори беа зелено, иначе едно два три васпитни ќе ги попиеше и ќе му ја начукав главата у в текот.

Никој не ја запази скриената мисла на муабетов, куоре губеше од некоја службене хонда :D :D :D :D :D

Ти очигледно си скаран со поента. ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Не сакам да типувам само сакам да не ме остави на пат повторно. Нова кола е да ја ебам 36500 има пројдено. Треба магарица да биде, да пасе бензин и да не офка многу

Имаш информација колку кошташе сензорот ?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Ѓаол ипол, поише од брегастата... Гарант и поише време требало да се смени, него ли да мењаш брегаста. :)

P.S. За оставање на пат, не се секирај. Никогаш нема да те остави на пат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Немам. Ама ќе пратат фактура за ден-два па ќе видам

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Кога имаше 3000 поминато цркна пумпата за бензин и не остави на пат кај Лукоил бензинската на влез во Скопје

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер

Кога имаше 3000 поминато цркна пумпата за бензин и не остави на пат кај Лукоил бензинската на влез во Скопје
Ти викам јас. На пат не те остава па што сака нека е. :) Со здравје да си го возиш тоа феноменално возило (Поло) што го имаш, иако има малку слабо моторче.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129

Пумпата ви цркнала затоа што не све имале доволно бензин во резервоарот
Тие пумпи се така направени да се ладат од горивото а кога го нема прегреваат и цркаат  ;)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Ти викам јас. На пат не те остава па што сака нека е. :) Со здравје да си го возиш тоа феноменално возило (Поло) што го имаш, иако има малку слабо моторче.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Фаланга кога ке застанеше во место и ке го завртеше воланот налево надесно,се гушеше полото ???
Такви се симптомите од прегорен сензор на брегаста: гушене на колата
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Гледам и од Дизел се откажа ЛП... Ц, ц, ц... Што ти е карактер. 0.