Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falanga на 20 Јули 2011, 11:40:46 amСега имавме состанок во фирма.Се договоривме 7-те полоа да ги дадеме на оглас за продавање. Имаме нов клиент кој не кажувам моментално кој е кој исто продава возила па ќе направиме компензации и ќе земеме возила од таму. Тоа беше констатацијата на директорите.Не им се плаќа повеќе цело богатство за сервисирање на Полоата.pametna odluka. Samo ne zaboravete da gi izvestite Porsche-Makedonija za odlukata. Edno kratko i jasno pismo. Na kraj da zavrsuva so 'vi blagodaram na sorabotkata' ovie postovi treba da odat ili vo 'najsupak servis' ili vo 'najdoverlivi '.
Сега имавме состанок во фирма.Се договоривме 7-те полоа да ги дадеме на оглас за продавање. Имаме нов клиент кој не кажувам моментално кој е кој исто продава возила па ќе направиме компензации и ќе земеме возила од таму. Тоа беше констатацијата на директорите.Не им се плаќа повеќе цело богатство за сервисирање на Полоата.
Ја незнам службено ауто кое е без проблеми. Стока народ само на туѓо знае да се сили. Така пред некој ден чекам семафор пред мост близнак и карши мене дечко со службена хонда цивик седан, да не пишуваме фирми, се усили нешто, мене толку ми требаше, разбудив ергелата и таман да го престигнам почна да ми се престојува во моја лента, буквално ме пресече, одма закочив, неќев да се инатам. Среќа имаше што немавме контакт и тоа што наредните семафори беа зелено, иначе едно два три васпитни ќе ги попиеше и ќе му ја начукав главата у в текот.
Цитат: Cuore Sportivo на 20 Јули 2011, 12:39:56 pmЈа незнам службено ауто кое е без проблеми. Стока народ само на туѓо знае да се сили. Така пред некој ден чекам семафор пред мост близнак и карши мене дечко со службена хонда цивик седан, да не пишуваме фирми, се усили нешто, мене толку ми требаше, разбудив ергелата и таман да го престигнам почна да ми се престојува во моја лента, буквално ме пресече, одма закочив, неќев да се инатам. Среќа имаше што немавме контакт и тоа што наредните семафори беа зелено, иначе едно два три васпитни ќе ги попиеше и ќе му ја начукав главата у в текот. Никој не ја запази скриената мисла на муабетов, куоре губеше од некоја службене хонда
Не сакам да типувам само сакам да не ме остави на пат повторно. Нова кола е да ја ебам 36500 има пројдено. Треба магарица да биде, да пасе бензин и да не офка многу
Цитат: Falanga на 20 Јули 2011, 16:31:23 pmНе сакам да типувам само сакам да не ме остави на пат повторно. Нова кола е да ја ебам 36500 има пројдено. Треба магарица да биде, да пасе бензин и да не офка многуИмаш информација колку кошташе сензорот ?
P.S. За оставање на пат, не се секирај. Никогаш нема да те остави на пат.
Цитат: Deni на 20 Јули 2011, 16:35:19 pmP.S. За оставање на пат, не се секирај. Никогаш нема да те остави на пат.Кога имаше 3000 поминато цркна пумпата за бензин и не остави на пат кај Лукоил бензинската на влез во Скопје
Цитат: Falanga на 20 Јули 2011, 17:07:28 pmЦитат: Deni на 20 Јули 2011, 16:35:19 pmP.S. За оставање на пат, не се секирај. Никогаш нема да те остави на пат.Кога имаше 3000 поминато цркна пумпата за бензин и не остави на пат кај Лукоил бензинската на влез во СкопјеТи викам јас. На пат не те остава па што сака нека е. Со здравје да си го возиш тоа феноменално возило (Поло) што го имаш, иако има малку слабо моторче.