Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3868625 пати)

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
Сега поминав таму. Не пуштаа(имаше ставено ленти) па се вративме по стариот пат. Двете коли се многу уништени, а пособено BMW то. BMW то е удрено од десната страна(вајда се извртело), и пасатот го лупнал.

Отсутен olikomerc

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 247
И јас поминав сега на тоа место, катастрофа.
fb.com/olikomerc

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
https://www.facebook.com/photo.php?v=637178679640208

Еве видео од несреќата и како горат колите...ако сте со слабо „срце“ не ви препорачувам...има тела...горат коли...страшно...

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Кочел ли?
Па како му беше сомлена предницата, не верувам дека кочел, плус како што кажав најверојатно таксистов кочел на жуто црвено, а овој по него бил залетан и не ни имал време да кочи па кај крив, па и мама и еал на колата.

Многу ми падна жал за сообраќајкава во куманово, бог да ги прости :(

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Не е со кола ама е несреќа...
Крај 5/6 сатот удри гром кај комшија кој е одма до мојава куќа... Се запали струјомерот, куќата е четврттина внатрешно изгорена, ама има голема штета...
Кај мене во истиот момент беше све приклучено, ама среќа нема никаква штета, само компјутеров ми се рестартира... :(

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Сега ти е оверклокуван процесорот

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Кочел ли?
Па како му беше сомлена предницата, не верувам дека кочел, плус како што кажав најверојатно таксистов кочел на жуто црвено, а овој по него бил залетан и не ни имал време да кочи па кај крив, па и мама и еал на колата.

Ако кочел значи предницата му била пониска и не можела убаво да го абсорбира ударот. Тоа има придонесено до поголема штета.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
За несреќата во куманово, на телевизија имаше изјава дека двете возила немале плински уред, дека бензинот се запалил. Греота :(

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Гледајќи го видеото уште неможам да си објаснам како дошло до тоа да двете возила се запалат.Ај едното(ете не било ниту едно од возилата на плин)од бензинот ама другото од шо?Не се едно до друго,оддалечени се.
Али тоа е тоа,трагедија голема,лесна им земја.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Кочел ли?

Ако кочел значи предницата му била пониска и не можела убаво да го абсорбира ударот. Тоа има придонесено до поголема штета.
Да ме утепаш не ми текнуе што кола беше таксито, ама имаше троа повисочка задница беше лупнато во горниот заден дел и гепекот му беше оштетен. Според она што го видов мислам дека се збрцал овој од позади без кочење или со многу малку кочење. Нема везе се лупнале, битно живи и здрави нека се, појше ми беше за начинот на сообраќајката, пошто често ни се дешава да бркаме семафор, а таксистот као таксист, особено ако возел патник едвај чекал да му се затвори семафорот и да се укопа у место(чест на исклучоци, ама таксистиве што возат сами за себе 90% се такви).

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Кочел ли?

Да ме утепаш не ми текнуе што кола беше таксито, ама имаше троа повисочка задница беше лупнато во горниот заден дел и гепекот му беше оштетен. Според она што го видов мислам дека се збрцал овој од позади без кочење или со многу малку кочење. Нема везе се лупнале, битно живи и здрави нека се, појше ми беше за начинот на сообраќајката, пошто често ни се дешава да бркаме семафор, а таксистот као таксист, особено ако возел патник едвај чекал да му се затвори семафорот и да се укопа у место(чест на исклучоци, ама таксистиве што возат сами за себе 90% се такви).
Sto boja bese Lacetitio?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Да не бесе светла цигла боја? Караван или хеч?

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
седан,сребрена,сива така нешто

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Не за џабе го викаат Flugplatz.

Not a valid youtube URL
Греота за ГТ2ката.