Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3870031 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Па уште колата не чинела, била многу брза...

1-ва 7500 обртаја и изгаси. Мрш надвор, чекај автобус.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
И ја си иам таква мука сеа :)

Мада, на втората вожња, невестата се покажа во многу многу многу подобро светло :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
И ја си иам таква мука сеа :)

Мада, на втората вожња, невестата се покажа во многу многу многу подобро светло :)
Надежда последна умира.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Mojata koga polagase se od prva i dobro bese, e sega posle nekolku godini se kupuva Aveoto taka ubavo crveno i vikm ajde sega da vozis, i imas prva, vtora i tolku...mnogu i bilo treta, ne e dozvoleno tolku tuka da se vozi...............
.................. i imas broenje u sebe 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... i taman da zucnam nesto pocnaa koli od pozadi...tiiiiiitttt, i da vidis kako se ubacuva prva po greska (a sakase treta), pa posle kako polzav poleka poleka do prvata sirocinka kade sto mozese da se zastane pa dobi prekomanda vo copilot.

Ima luge sto imaat zivci za ova, profesija im e , pa oni neka se raspravaat od mene tolku, i sega si ceka da se vratime za stalno pa povtorno na casovi.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Море тие луѓе имаат дупли команди, тешко на нив ако се ослонат само на живците ;D :D ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Тој патот за Рек мора под најхитно да се направи.Мор нов асфалт и проширување(масовно) по 2 нови ленти во правец.Брзо се вози,има многу сообраќај и се прават сообраќајки нон стоп.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Да да, починал возачот на пежото. А што починал велосипедистот?
За жал, велосипедистот ми беше тетин, бог да го прости. Попладне патувам за Кичево.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Лесна му земја Армекс.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Да да, починал возачот на пежото. А што починал велосипедистот?
За жал, велосипедистот ми беше тетин, бог да го прости. Попладне патувам за Кичево.

пак половилни информации од медиумиве... абе ако даваш вест давај ја како што треба а не вака сега ај да нагаѓаме што се десило...

жално и за двајцата... а мене ме интересира како возачот на пежото починал? сигурно не е од удар... освен срцев удар...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Па уште колата не чинела, била многу брза...

1-ва 7500 обртаја и изгаси. Мрш надвор, чекај автобус.

Токму ради тоа јас и земав 1.2 косилица со изитроник менувач, нема гасење!

Инаку полудувам кога ќе и изгаси, вака раат сум! ;D
« Последно менување: 24 Април 2013, 12:50:51 pm Sportex »

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Затоа девојка ми гти возеше ;D ;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ја таа шо ја знам Карера тераше ама не фармерки! ;D

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Тешка сообраќајка на излезот од Кавадарци,еден загинат,на местото Југокомерц,форд фиеста и друго возило.Загинатиот бил млад.Татко ми се на терен,да го извадат загинатиот.

Едит.

Причина за сообраќајката било непрописно претекнување од страна на возачот на фиестата,совозачот е загинат,максимално 30 години стар.Фиестата странично удрена,другото возило е сеат ибица 1-2 години стара.

http://grid.mk/read/news/504898396/2661172/eden-zaginat-i-trojca-povredeni-vo-soobrakjajka-kon-kavadarci
« Последно менување: 25 Април 2013, 20:57:28 pm AUDI »
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!