Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876656 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Епа колата иде у сообраќајна полиција, а сообраќајна полиција е стационирана во таа полициска станица, во Лисиче.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Рики зар не си возел по таа кривина па чекаше друг да ти каже дека со мечево може да се фати со 150+. Башка на 150 има да спие, нема ни да приметиш дека е кривина.

Сум ја возел... знам и на темпомат ја влагам...

Што значи дека си сигурен... ама не сум забележувал со која брзина... ама сигрурно... е над 120, дека знам по клисурата Скопје - Велес под 120 не возам по кривините...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Видов прилепска година дена стара А5-ка... денес во Куманово.. растурена целата... Поплава ја фатило... So Sad...

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Пак ќе повторам мое гледиште, со 150 сигурно приметуваш дека е кривина, 150 е веќе блиску до горната граница за таа кривина. Кој не верува блиску му е нека проба. А кој е толку уверен нека оди после врнење дожд нека ја помине со 150 и нека пише дали сетил дека е кривина или не.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
Tommy црна или бела беше А5ката? Оти еден што имаше бела, сега вози ауди А8 :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Жално, а пред некое време можеше да се купи за убава пара оваа истата.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Сношти околу 1часот по полноќ на влезот на Демир Хисар јас залетан убаво,џандарот свети со батеријата,пива се тркалаат низ кола застанвам отворам прозор и пред да се свртам слушам ‘кај си брачед‘? -еве бе,‘шо вака,каде‘ -угоре удолу,‘ај терај‘. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Аиии Мечееее, корумпирано створење си бил ти бе а?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
ЗошЧо корумпиран бе,пијан не бев 2 пива имав испиено(сопатниците беа),брзо возев ради тоа шо носев алат на колега кој беше останат на пат,а бев спизден оти ме станаа од кафана. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Значи белата. Ај не му е со пот спечалена, зато сега поголема си зеде...

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Сношти околу 1часот по полноќ на влезот на Демир Хисар јас залетан убаво,џандарот свети со батеријата,пива се тркалаат низ кола застанвам отворам прозор и пред да се свртам слушам ‘кај си брачед‘? -еве бе,‘шо вака,каде‘ -угоре удолу,‘ај терај‘. ;D

Ako имало некое полно си требал да почастиш.    ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Not a valid youtube URL
не разбирам,постои опција кочница,ручна да го стави во неутрал,а он се жалел дека педалата за гас била заглавена и толку бог да чува

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4595
  • ~ Full of soul ~
Сеа баш го гледав....и јас се чудам..кај е лер кај е кочница кај е турн оф......не му текнало тактика со забавување со потпирање на полициското возило или несакале да пробаат..чудна работа
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига