Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887252 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
дај да почекаме официјални резултати од лугето должни за тоа....

Да, од луѓето должни за тоа, како оние што ти велат дека живееш како Швајцарец, дека се е мед и млеко во државата, секс, драгс и рокенрол.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
абе реков јас... дај да почекаме официјални резултати од лугето должни за тоа....

Ха ха. Чекаш официјален резултат од луѓето должни за тоа т.е. на некој начин индиректни извршители или лева-десна рака на извршителите/нарачателите ? :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
go barav da go postiram GREOTA BE.

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
...

Сега ме подразмисли ова колку грешиме јас и уште 2 другари што ги имам кога ќе испаднеме во сред ноќ и често знаеме да заобиколиме струмица берово делчево само да се возиме и пак штип а испаднеме околу 12  или 1 ноќта и се враќаме 5  или 5 ипол..
Ајде кога е релаксирана вожња и да прифатиш некако ама кога е летање само господ да не чува.

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
http://www.komunikacija.mk/teshka-soobrak-ajka-na-paterinata-kaj-petrovets-trojtsa-mladi-shtipjani-mrtvi/
Според информациите од МВР, три млади момчиња, на возраст од 20 до 30 години, од Штип, враќајќи се од Скопје, вчера вечер загинаа на патот Велес-Скопје, во возило марка Поло, кое се превртело во каналот во близина на рампата Петровец.

Вечерта Штип беше и се’ уште е во шок, младите масовно ги менуваат своите фејсбук профилни фотографии во знак на почит кон загинатите, чие прерано заминување ја потресе јавноста.
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4595
  • ~ Full of soul ~
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Не успеале да ја фатат кривината пред наплатната рампа Петровец....Добро бе, Колку возеле?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Возеле окулу 155, толку иде полото тука на правецот. Или прикочиле нагло па изгубиле контрола или им рокнала гума/бандаж. Нема заебанции со Поло при толкави брзини.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Точно, без спортлајн спирали над 160 возилото не е најстабилно.

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Уште на цол табли е:( жално 200 метра пред патарина може кочеле а влажно беше вчера

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Возеле окулу 155, толку иде полото тука на правецот. Или прикочиле нагло па изгубиле контрола или им рокнала гума/бандаж. Нема заебанции со Поло при толкави брзини.

A be loso ne trebe da se vozi tolku brzo. Baska i na vlazno vreme.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Иде 170km/h тоа поло, ама над 120 веќе немаш контрола над него, како и над повеќето коли од таа класа. А информацијата за тоа колку возеле ја дозна од негде или онака нагаѓаш?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
нема некој со теорија за заговор?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi