Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884630 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Упс,не го видов тој дел..;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Luge Zoran Bozinovski e lepeshka nevidena...toj coek e mizerija nevidena odsekogah bil i odsekogah ke bide, primer kakov ne treba da bide eden novinar.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Дај кажете барем еден пример каков треба да биде новинар ??
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Имам читано и други колумни од овој Зоран, и морам да кажам дека информациите што ги има напишано се 95% точни, барам за некои сум сигурен, така да, за мене е веродостоен медиум за сите "инкогнито" случки без разврска во нашата македонија.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Секое сабајле до работа...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Имам читано и други колумни од овој Зоран, и морам да кажам дека информациите што ги има напишано се 95% точни, барам за некои сум сигурен, така да, за мене е веродостоен медиум за сите "инкогнито" случки без разврска во нашата македонија.

covekov e zuta shtampa, neznam so si cital od nego ama ti si znaesh dali e vistina ili ne, neznam kako si ustanovil deka 95% od nego e vistina

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
За Тоше баш кажа издржани работи и многу логични, пример зошто камионот никогаш не се појави, нити шоферот, како и туарегот што бил однесен таму во Хрватска или кај беше.. За друго не сум го прател.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
eden kup gluposti kaza i za toshe, prikazni moze i jas i ti kako negovite da napisheme ama toa e

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Незнам за другите глупости, ама ова што го пишав мислам дека е точно, затоа што стварно ептен очигледно и на брзина се заташка целата работа.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330

covekov e zuta shtampa, neznam so si cital od nego ama ti si znaesh dali e vistina ili ne, neznam kako si ustanovil deka 95% od nego e vistina

Може е жолта штампа, НО факт е дека во една колумна за еден македонски градоначалник во предизборната кампања имаше напишано огромен реферат, кој што внимателно го прочитав и заклучив дека најмалку 95% од напишаното му е жива вистина..така да за мене е РЕЛЕВАНТЕН извор на "недозволени информации" за јавноста.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2827
Абе релевантен е пошто описот за несреќата на Младенов му е како он да бил таму и на лице место и со метро и радар све измерил и снимил и тоа у лет.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Abe eve da receme deka ima visgina vo seto toa zarem mislish deka Mladenov ne bil dovolno pameten pa site tie doverlivi informacii da gi ima spodeleno so nekolku bliski luge just in case??? Da imase zoran bozino ski tolku kvaliteti za istrazuvacko novinarstvo ke bese  na drugo mesto

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Не се замараме со поважни проблеми кој ги имаме како народ и како држава и кој треба да се решат, се запнавме 5 дена да дискутираме за човек кој загинал во собраќајна незгода. Дали ако загинеше некој анонимус ќе се правеа вие муабети ?? Не! Ќе испаднеше по новините и вестите собраќајна незгода заради неприлагодена брзина според условите на патот и чао пријатно. Незнам зошто во се мора да се бара теорија за заговор, како американците што немаат што да прават и теории на заговор бараат секаде. Дали денеска што заврна град во Велес е дело на HARP системот на Американците??? И Младенов бил човек како сите, и он возел на истите патишта како сите во оваа држава, стотици души гинат по патиштава годишно така да тоа за голема жал е дел од собраќајот, дали и тие се убиени, им се пресечени кочници.... Нека почива во мир Младенов и лесна му земја. Тоа е тоа.

А за Зоран Божиновски, ако е толку добар новинар со такви страшни информации сигурен сум дека ќе се снајдеше далеку повеќе и ќе станеше етаблиран и почитуван новинар, а не тоа што е сега.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
зоран, петар, славко, јанко, трајко, петко и таканатака рекле или пишале шпекулации и/или свои видувања на работите...

абе реков јас... дај да почекаме официјални резултати од лугето должни за тоа....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4118
Како што дочекавме за Киро, Борис, хеликоптерот што тупна (или некој го тупна), оној што се удави во кофа вода ..и еден куп слични „несреќи“.