Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886665 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Да има стариот пари и да не ми купи тоа шо сакам,жртви ке има. 8)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Имам 3-ца другари од средно кои добија бесно возило на завршување на средно, и сите се живи и здрави денес...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
кујзнае колите дали се здрави ;D

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Голем к*р дали колите се здрави,си можеле си имале и крај.Он умре,а вие што обвинувате немате право истото да го правите.Тоа кај вашите деца,пошто има деца кои што и со кола од 75 коња прелетуваат низ градските булевари.Се зависи од домашното воспитување.Искрено и јас да имам можност за 18 роденден на син ми ќе му купам м5,и ме заболе к*р вие што мислите и како мислите,па нека повели после некој нека се надева дека тоа било мој син единец.
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Имам право да обвинувам колку сакам. И тоа право во овој случај го користам и ќе го користам и понатаму.

Зошто да не се понадевам? Да не ќе ми направиш нешто? А? Читаш ли што напиша самиот? Навлагаме во лични раздрапања, ама не да не ја сфаќаш поентата него и соларниов систем го утна.

П.С. За се што ќе пишеш ти, можам да речам дека ме боли к. За се што ќе правиш исто така. И каде ќе не доведе тоа?

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Зошто уопште мислиш дека на тебе ти се обраќам ??
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Smichka прибери си ја кофата од улица, тој со југото пред мене ке изгинеше.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Сега веќе не е битно ни кој му ја дал колата ни колку коња има.... ништо веќе не е битно кога млад човек ќе загине.....
Јебига судбина.

И не сме ние тие кој треба да судиме.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Не е таткото крив што му дал пари - крив е што му дозволил.

Тоа да. Но сепак, полесно би било таткото да му дозволи на синот да вози кола од 500 коња него да проба да го разубеди од кеифот. Не мора да значи дека сум во право, зависи кој како гледа на работата. На 19 годишен син со голема желба тешко дека можеш да влијаеш освен ако од почит не го стори тоа за тебе или од само-свест дека може да погине. GTR со 100 коња не би вредел да го плукнеш. Кога веќе купуваш GTR се знае дека го купуваш за од 100 до 200 да отидеш за некоја секунда. А со 200 се гине. И со 100 се гине. Затоа клучот е во тој што управува со возилото и како го управува.

Крив е дечкото и точка. Тој може и да украде GTR и да отиде да изгине. А во спротивен случај то можеш на синот и Вејрон да му купиш па да не го вози или да го вози само во прва ако е нормален и свесен. Возиш според условите на патот и крај. Не постои пат по кој би можел да возиш 200 и да си безбеден.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
decki jas kolku sto znam za mrtvite ne se zbori loso...
neka mu e lesna zemja i neka pociva vo mir, samo red da se ima....
na roditelite im e najtesko ne im trebate da im go triete vo nos mislam deka se svesni za greskata...
moj primer: maliot na 3,5 godini tropa so casa po masa so staklo, mu vikam da prestane, baba se mesa "neka go dete e neka igra", gazot pravenje crven i otide da place da se zali kaj majka mu, na babata " podobro da zaplace 10-tina minuti i da e zdrav i ziv ili cel zivot so luzna da go gledas ili da ti iskrvari tuka ako se zakole da ima trauma i ctres cel zivot....-STAMA"

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
Smichka прибери си ја кофата од улица, тој со југото пред мене ке изгинеше.

да бе ја видов,ветеров ја однел,ја прибрав

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Да знаеш како летна, овој со југото од памет се извади. :D:D Изгледаше како некој да ја фрли од терасата.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Потполно се согласувам со зеро и останата екипа...Вакво возило не е за дете од 18 години и ТОЧКА.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4290
С.Ветел на 18 години возеше Ф1 болид.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"