Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886404 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
barem e iskren. i yugoto se uste e kreten sto se parkiral na pat.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Да се разбереме . Не возам пијан 150 и не поминувам на црвено.Можам да најдам минимум 10 постови на форумов каде што некој кажува колку возел у град коа начекувал да е празно. Не ме праете ментален и не се лажете дека се немате бар еднаш издувано. Коа ја купив колата баш се погоди недела околу 10 саат навечер празно беше немаше човек и едноставо кренав на 4-5 секунди 150 и намалив на 80. Ме напраивте ко да возам 150 на партизанска секој ден...

На овој форум никогаш никој ниту еднаш не рекол дека никогаш не возел брзо низ град, не шибал на аутопут, не улетувал во ризични ситуации.

НО

Има ГОЛЕМА разлика меѓу овие два искази:

1. Понекогаш возам брзо и/или без појас, но тоа не е во ред и е ризично и не го препорачувам на никого.

2. Понекогаш возам брзо и/или без појас и тоа е апсолутно во ред, немам никаков проблем со тоа

God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ja nekna drvosan si teram 100 kaj I si vikam,  lele ama sum vozel pijaaaan?! Koga edno vreme gledam, zena mi vozi! ;D

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 4065
Секој сака да се издува ама треба да се најде соодветно место за тоа :) јас си имам една "писта" и стално кога идам на работа со кола ја испукувам додека не ми се исполни душата :)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
кое е за бујрум :)

Па нели ова со плавово што си го означил е пат поред канал, земјен со дупки ??? Или го асфалтирале во мегувреме ?
Пошто имам поминато по овој пат, ама одамна, сигурно има 5-6 години
Патото е рамен нов е ставен е сеа малце занесува на десно ама не е никаков проблем за да развиеш голема брзина
Вчера го возев тој пат, не е писта во никој случај. Којзнае што краделе ли на асвалт, пијани ли биле али патот не го бива :)
Овој е еден од патовите кај што не се крадело застани од страна и види колкав слој има ставено ти нешто ке да си грешка...
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Абе масовно за цело орешани.....

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Прегазен пешак на влезот во Битола...

Отсутен MecheTo

• Легенда
Оризари?Кога?

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Автомобил марка Ауди 80 со битолски регистерски таблички удри пешак на патот Битола - Грција денеска попладне во 16:30. Лицето е потешко повредено во пределот на главата и моментално сообраќајот е во застој ни јави читател на sitel.com.mk.

Отсутен MecheTo

• Легенда
Значи Кравари  ;D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
i ovoj moze resil da se izduva

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
па немора да значи дека ако удрил пешак тој со колата е крив.ако не ги знаеме фактите,не е во ред да се донесува таков заклучок

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Може бил ќор пијан и му се фрлил на хауба.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Во најголем број случаи пешкото е крив.