Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885634 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
А3 ка со охридски таблички со разнесена предница на раскрсницата Орце Николов / Ленинова. Сигурно бил здрааааво залетан со така разнесена предница. Друга кола невидов изгледа ја имаа веке тргнато.
Ах како се дивјачи по мали улички тоа чудо невидено...не им иде памет на лугево

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
А3 ка со охридски таблички со разнесена предница на раскрсницата Орце Николов / Ленинова. Сигурно бил здрааааво залетан со така разнесена предница. Друга кола невидов изгледа ја имаа веке тргнато.
Ах како се дивјачи по мали улички тоа чудо невидено...не им иде памет на лугево

Tamu oci otvaranje na 100 posto. Najopasna raskrsnica vo Skopje definitivno.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
абе најопасна ако возиш како будала... и паркингот пред зграда може да биде најопасен

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Dosega bas na taa raskrsnica sum videl najmogu soobrakajki, tamu site se zaletani i site imaat prednost i na kraj se lupaat. bukvalno nema nedela da ne se lupne ili bakne nekoj.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
И мене ми јавија за сообраќајката, едната у бандера се здрвила, другата на сред раскрсница стоела.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Leleeeee abe ne mi e jasno sto ne gi opraat raskrsnicite da staat znaci kako treba i da napisat koj e u prednost a koj ne ! ako ne znaat da citaat znaci de.. Pogotovo Skopskite kifli :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
џабе, затоа бизнисот со семафори цвета. има идиоти шо само со семафори знаат да возат а и тогаш знаат да напраат утка

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be ne mora SEMAFORI de :) neka im NAPISAT na nepismenite KOJ E VO PREDNOST. Aman vise se nakotija nepismeni soferi koi se sekogas vo prednost.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Leleeeee abe ne mi e jasno sto ne gi opraat raskrsnicite da staat znaci kako treba i da napisat koj e u prednost a koj ne ! ako ne znaat da citaat znaci de.. Pogotovo Skopskite kifli :)

Има и знаци, и прегледност и се што треба. Ама тоа за луѓе, а не за волови.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Tamu segde naredija znaci za ednosmerni ulici pa pak luge po staro si teraat. Ti si zapnal za prednost znaci

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Strasno e kolku soferi koi ne znaat da vozat imalo po Skopjevo. Pa vise ke parkiram kola vo Garaza od toa sto nemam zelba da vozam koga gleam kakvi stoki sedat zad volan (so isklucok na mnogu sovesni i OK soferi). Sto e najinteresno ne gledaat kaj idat be.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
И сеа? Шо праиме?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be ke vozime ama da se pazime od tie glupaci. Svedov na minimum vozenje po grad bas od idiotite po ulici. Idam samo koga imam ama bas mnogu potreba. Sega vremeto e ok nadvor i peski se ide i tamam rekreacija malce i nesto po pat ke se kasne vkusno... Pa so lugje ke se vidis i kafence ke se napies i ke se iznauzivas namesto da gledas kako vozat nekoi nepismeni.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ти како да немаш попаметна работа? Одиш пешки, пиеш кафе и јадеш вкусно? :D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
E pa i peski koga idam na pesacki ednas za malce ke me zgazese edna budala ama kafica i lapkanje ne bega. Idi ti pomini pored Sedmica i ne kupi eden hamburger de :) A kafica tek da se napies onaka so poznat sto ne si go videl pa muabet pa ako se pogodi nekoja nepoznata pa uste poarno.