Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886384 пати)

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон

Отсутен diablic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 116
Kими еве ти делчина за колата :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Бандаживе личат здрави, пакујте!

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
Иначе кој би рекол дека ќе преживееш ваква сообраќајка али и тоа се случува. Гледајќи ги сликите тешко е да претпоставиш дека возачот уште е жив. Не му бил дошол денот изгледа.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
А добро, што го удрило во возилото, вака како што гледам, не е ни згмечено ни ништо внатре..

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Бандаживе личат здрави, пакујте!

Јас имам вакви, 2 ми се на задните тркала, офарбани тип топ, не се екстра, со обична боја, али добри се, и уште 2 имам, нека пукне пролет, да затопли, за 2 недели ке ги средам и тие

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
@Suzuki, како што прочитав удрило во виљушкар... Па изгледа виљушката од виљушкарот му влегла во кола внатре.. :S

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
сообраќајка во влае?
што биднало знае некој? викаат јако се бапосале

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Како шо глеам лупово од напред не е мавнато... Од страна на возачката врата е мавнато. Коа глеам вакви ствари ми иде у кола да не седнам да возам... Пред една година земал возачка и сеа напраил сообраќајка со жртва... Ако уште е крив ќе си ги помине најубавите години у затвор... :(

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
не се иде така лесно у затвор за сообраќајка

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
У живо:

Прска кола пешак, али прскање ко туширање, по шо следуваше :

АБЕ МАМУ ТИ ЕБАМ БЕ, ТИ ЈА ЗАПАМТИВ ТАБЛИЦАТА, СВЕ ЌЕ ТИ СКРШАМ МАМУ ТИ ЕБАМ !

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
а пријава у полиција со сведоци,па тужба ко опција?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Еден колега на татко ми така направил, ама не ни застанал да се извини... по неколку дена си ја нашол колата цела темелно помината со штрафцигер, па дури и дупнат лимот на неколку места.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Е тек тогаш ќе го најдам. Ќе го најдам под дрво и поф камен ќе го барам. А кога ќе го најдам ќе чекам да помине во некоја потемна уличка. А во темната уличка целиот темелно ќе го поминам со штрафцигер, па дури и на неколку места ќе му ја дупнам кожата со прљавиот и рѓосан штрафцигер.