Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886384 пати)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
чудно е дури и за неверување е,остави нешто у кола да се гледа(јакна и слично) барем на 5 минути и сигурно ќе ти ја обијат колата.толку ли лопови има племе им ебам

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Deni

Дени да се надоврзам за муабетот т.е. да се дополни.
Возилото каде што ќе биде паркирано да нема камери во близина, може и на возилото моментално да се извадат таблиците.
Да се однесе далеку од скопје во некое напуштено село во пророда каде не помунуваат возила, луѓе, да му се  земе облеката и имајте милост на ова ладно време остајте му ги барем гаќите.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Дали некогаш нешто ќе тргни на добро во оваа држава?

Ќе тргне.... кога ќе направат и тука како во америка секој да може да биде вооружен до заби, па нека му ја мисли некој ако го начекам да ми прави грев.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Денес околу 7:30-8ч,на патот Битола-Новаци(РЕК Битола)

Возачот на Ладата повреден,но дали многу или малку незнам.

п.с Шмит м**е му е**м .
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
aman be roki so ksmet ke imase...da si ti ziv i zdrav sea mozes da gi zatemnis staklata  ;D ;D ;D ;D  ;)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Се успал овој со ладава, или не му се гледало.

Ај само нека е здрав и жив и Мече да не се нервира.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
камионов ништо ;D

Отсутен diablic

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 116
Овој со ладава баеги забегал во десно.100% има задремено.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5750
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Лекот е да си ја паркираш колата на видно место со торба за лаптоп на седиште. И да земеш со едно 10 другари да се скриете на различни страни. Кој со палка, кој со пиштол (воздушен, обичен, најубаво тејзер ако имаш), кој со ланец, кој со цефка. И да чекате некој да скрши стакло и да си се изнатепате на раат.

И волкот сит и крадците на број. И така секој ден од 09ч до 17ч, месец дена. Дур дапочне да ве има по весници.
Is Deni on a mission to become Skopje's Batman???

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7118
Утрово околу 8:20 часот за малку сообракајка ке имав. Идам по огњан прица од кисела вода према центар, ја поминувам S кривината кај шампионче и си возам најнормално, околу 50 км пошто и пред мене имаше возила малку поодалечени, и наеднаш од десна страна од споредната улица излегува возило, мислам дека беше фиат добло, излегува до пола улица без да погледне.
Јас во тие моменти само го сецнувам воланот на лево, притискам на кочница, и пошто беше подмрзнато, задниот дел ми бега на десно, мавам одма контра десен волан, го вртам до крај и застанувам попречно.
Срека тој што застана до пола улица, иначе со задниот дел ке го удрев во неговата предна лева страна.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Подмрзнато било?

Пред некој ден пак кај Бутел кај ипсолончето после семафорите, гледам некој му лизга газот. Си викам мочко некој се цепа тука, ќе направи беља. Тој кутриот уствари да ти кочел, зошто од другата страна ќе го плеснеше еден.
Кај такви S кривини секад си ги фаќаат онака лабавко во погрешна лента...

Отсутен FiLo

• Легенда
Да да, подмрзнато беше, пошто само што ја притиснав кочницата избега задниот дел. А тој дел на огњан прица од шампионче до семафорите кај подвожњак е осојничаво насабајле.
Ова не беше на S кривината, туку после тоа, откако ке ја поминеш градинката, од десна страна има споредна улица, е тој од тука излета од нигде, од никаде, до пола улица и тогаш му текна да застане.
Срека што не го чепнав со задниот дел, а исто откако ми избега задниот дел, одма пун десен свртив и не ми отиде колата во спротивната лента.

Иначе сообракајка имаше и на раскрсницата после кружниот тек кај католичка, према карпош кога идеш. Матиз се движел по главната улица према центар и странично го имаше удрено друга кола која излегувала најверојатно од споредната улица, бајаги беа удрени

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
можда и он закочил ама излизгал до пола улица... можда не скал ни он така.... тоа не ти текна?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен FiLo

• Легенда
Најважно е се што помина во најдобар ред, што немаше ништо, срека и за него и за мене