Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3442627 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34306
  • Таков е животот... јебига
ај тој ке го јаде што ке го јаде... туку глеј го другиот момент... типов помина, излупа луѓето, се разлетаа 4-5 души, а остатокот од народот си проаѓа на пешачкиот како камчиња да се испогазени а не луѓе... не се ни вртат да гледаат... мртви лади си тераат.. човечност да се помогне? што беше тоа...?

Криминал е да не се помогне и со оди во затвор за тоа.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
nenormalen svet. sekojdnevno gledam 'gazdi' kako pominuvaat na crveno. Mozebi nemaat ni skrsen denar vdzeb, no so toa sto ke pomoinat na crveno tie se i bog i batina.

A vo slucajov, samo zenata so decata pomina, ostanatite go soprea soobrakajot i se javuvaa na brza pomos, koja kutrata ke dojde za pola saat, sto za ovie sto lezat iskrseni na patot ke im se cini kako eden vek.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Чекај,чекај,тој што поминал на црвено згазил некого..?
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7574
ај тој ке го јаде што ке го јаде... туку глеј го другиот момент... типов помина, излупа луѓето, се разлетаа 4-5 души, а остатокот од народот си проаѓа на пешачкиот како камчиња да се испогазени а не луѓе... не се ни вртат да гледаат... мртви лади си тераат.. човечност да се помогне? што беше тоа...?

Криминал е да не се помогне и со оди во затвор за тоа.

Жената сосема ја разбирам, децата не се должни да гледаат такви трауми... Другите, мање више, сите почнаа да вртат телефони. Него, не ги разбирам овие со коливе што поминуваат покрај луѓето... Срамота.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
А шо да праат бе Томи? И нив ги чекаат деца дома или обврски. Кој можел застанал да помогне. Ама ако гледаат никој не помага не ми е јасно како имаат душа да не застанат ни да се свртат

Отсутен Tommy

• Легенда
Не мора да поминеш баш по таа улица, сврти десно, лево, 5 минути ништо не прават разлика.
Во моменти во кои вниманието е свртено кон лицата кои се расфрлани на улица, барем ке гледам некој да не мора и за мене како учесник со возило да посветува непотребно внимание.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
А и тоа ти држи вода.

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 378
  • ? ? ?
Виде ли кој ти ги решил бришачите, се гледа ли на снимката?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Не, ќе видам после кога ќе дојдам дома. Ама како што ми се чини не ќе да се гледа, изгледа ќе смета дрвото.

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4047
  • MadaFunker
Па сигурно не му студи, зашто да го покриваат.

За луѓето и децата што врват по улицата да не се трауматизираат. Human decency anybody ?!?
New blood of old school

Отсутен Tommy

• Легенда
Па сигурно не му студи, зашто да го покриваат.

За луѓето и децата што врват по улицата да не се трауматизираат. Human decency anybody ?!?

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4047
  • MadaFunker
New blood of old school

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Ако искочиш да помогнеш на некој акнат, секогаш заклучи си ја колата...

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1889
Ова го видел некој? И да не познава што кола е ова :)

http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID=B4A4DC56BA4E2E48BEC2FBDEBFB12682

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55108
  • Махер
Страшен наслов.