Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3417423 пати)

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
:):):) па така нешто како ги заредиа клиповиве :)
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Во конкретниов случај не е крив дечкото туку организаторот што на лакт нема ставено банкина ако се сеќава некој од постарите и на Водно имаше ист ваков случај на први лакт ама поодамна при што мислам дека една девојка беше сериозно повредена.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Аууу ова беше кршење кичми, колкови и вратови на големо. Абе каде е лада за рели.
ЛАдата не е крива,под клипот убаво ти пишува
People don´t respect safety rules

Јас би рекол: People at Lada don't respect safety rules (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

И за загине некој, на стаза не одговара возачот :)

Абе сваќам ја тоа, ама да земе на душа неколку луѓе и да продужи време да брка е малце превише, јас би застанал колку можам ќеги начукам во кола и во болница....

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Во конкретниов случај не е крив дечкото туку организаторот што на лакт нема ставено банкина ако се сеќава некој од постарите и на Водно имаше ист ваков случај на први лакт ама поодамна при што мислам дека една девојка беше сериозно повредена.

И лани, или прехлани... некаде кај видиковец... еден од обезбедувањето од комета и гледач еден беа удрени ... ама со лесни повреди...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
И кај палас кога беа кружните Ауди ТТ то удри еден дечко ама многу малце, го клизна, а имашемногу големи шанси голема работа да се деси, луѓето што седеа таму господ ги спаси, колата се изврте на такав начин што немашеникаква смисла, 100 пати после тоа да пробаше да го направи немаше да успее.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
И кај палас кога беа кружните Ауди ТТ то удри еден дечко ама многу малце, го клизна, а имашемногу големи шанси голема работа да се деси, луѓето што седеа таму господ ги спаси, колата се изврте на такав начин што немашеникаква смисла, 100 пати после тоа да пробаше да го направи немаше да успее.
Луди Мишко, му изблокира тркалото.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Рипна аудито на тротоар дури се качи :) бев и јас тамо... карши мене се случуваше тоа...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
на вакви настани треба многу внимание да се обрати на безбедноста,од страна на организаторот а и од страна на гледачите....
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен djidji

• Легенда
Рипна аудито на тротоар дури се качи :) бев и јас тамо... карши мене се случуваше тоа...
Тој беше убедливо најдобриот возач, од последен изби на второ место и таман да биде прв му се деси ова. Последен беше намерно-не возеше квалификации. Никад не завршил трка до крај пошто стално сам ја спрема колата и мисли дека е најбољи. Инаку како идеше Аудито и како возеше Мишко - свака част! А и човечен е излезе од кола да му помогне на дечкото, а овој станува од земја душава и бега - мисли дека овој ќе го тепа ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
И одма го ставија во брза помош... и вика ништо не ми, ништо не мие :)

Хондите и Вектрите пукааа растураа... имаше јаки детоанции :)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464

И лани, или прехлани... некаде кај видиковец... еден од обезбедувањето од комета и гледач еден беа удрени ... ама со лесни повреди...
За ова да не мислиш http://www.youtube.com/watch?v=Yvomo5VHonM
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Изгледа брат тоа... е

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Се арно се убаво, организаторот е највиновен во овој случај се слагам 100 % со вас ама шо душа носи лајново зад воланов, како Химлер да му е татко а Хитлер вујко. Ни ронка совест да се нема? Попара ги напраи луѓено и не ни запра да види што направил. За вакво лајно, на целта кога ќе дојде, како излегува, еден метак у чело, затворање врата и буткање надоле у провалија ич да го нема ни него ни колата.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Се арно се убаво, организаторот е највиновен во овој случај се слагам 100 % со вас ама шо душа носи лајново зад воланов, како Химлер да му е татко а Хитлер вујко. Ни ронка совест да се нема? Попара ги напраи луѓено и не ни запра да види што направил. За вакво лајно, на целта кога ќе дојде, како излегува, еден метак у чело, затворање врата и буткање надоле у провалија ич да го нема ни него ни колата.
можно е да се преплашил човекот,па во паника да не биди претепан,му ја летна,што секако не е за оправдување
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен djidji

• Легенда