Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3869587 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214

покажи барем еден клип каде што колата не се прави парче

види што му направи на ѕидот

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Голема среќа имал со ТТ-то.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Нели бе у кола не удараше гром ?

Јес да е џип, ама има гуми...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Јас колку шо знам удира,само нема никакви последици.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Ама е и мокро...
А тоа дека нема последици.... што беше тоа како изгоретини што излетаа? Отиде бојата сосе лакот ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Можи и некој осигурач да изгорел  ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

покажи барем еден клип каде што колата не се прави парче

види што му направи на ѕидот

добро бе... на кој јазик зборам... ил на кој јазик треба да почнам да зборам за да сватите??

разбирате ли бе луге што е згмечено а што разглобено? правите ли разлика меѓу тие 2 збора? ова на видео клиповиве покажувате ЗГМЕЧЕНИ КОЛИ а на првиот видео клип колата е РАСТУРЕНА ВО ДЕЛОВИ-РАЗГЛОБЕНА....

и за вториот клип.. добро де, удри во бетонски зид и го раздроби... јас досега не сум видел ЗГМЕЧЕН БЕТОНСКИ ЗИД... пошто гледам те бива во клипови наоѓање, ај најди и покажи ми згмечен бетонски зид...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
онак ни ние ни ти не виде дали џипот остана или се разглоби,се гледа дека летаат џиџири миџири од џипот ама неможеш да потврдиш дека се разглобил кога не си го видел тоа и не пробувај да не убедиш дека од оваа несреќа ќе остане нешто читаво,тт-то возеше поспоро и се стави во сендич а не директ

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
онак ни ние ни ти не виде дали џипот остана или се разглоби,се гледа дека летаат џиџири миџири од џипот ама неможеш да потврдиш дека се разглобил кога не си го видел тоа и не пробувај да не убедиш дека од оваа несреќа ќе остане нешто читаво,тт-то возеше поспоро и се стави во сендич а не директ

немам намера више да се објаснувам ради некоја глупа работа... тој ебан џип дали се расглобил или не, погледај самиот убаво и размисли, дали се разглобил или не, поготово кога се гледаат седиштата како излагаат на улица...

али како и да биде, што и да видиш и што и да одлучиш, мене искрено ме заболе уво за тоа дали дека сум у право или не... јас си кажав свое кратко мислење по повод клипот и не барав појаснување а уште помалку докажување и постирање доказни видео клипови од други сообраѓајки... да да да... знам дека сега ке кажеш ова е јавен форум и сите имаат право слободно да бла бла бла.... али едино што ме вади од кожа е кога некој ме прави слеп и глуп при здрав разум и очи...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7115
Онак, онака си дискутираме, па еве сеа јас ке ти поставам прашање. ШТО Е РАЗЛИКАТА АКО КОЛАТА ИЛИ ЏИПОТ НЕ СЕ РАЗГЛОБИ ДА ПАРЧЕНЦА, ТУКУ БИДЕ ЗГМЕЧЕН ? Одговори на ова, пошто според тебе, подобро камионот да те згмечи и да те направи шперплоча отколку да се распадне колата. Незз која е логиката што викаш болје е да те згемчи па не шперплоча, иверица од пола сантиметар да те направи и тоа било кола, а не она кое се распаднало, а и во двата случаи, сандук и 2 метра под земја не ти бегаат.

Камионон иде со горе доле од 80 тина км на час, овој е во движење, па дали го згмечил или распарчил, никој нема да има жив оти директно на нив налетува, и дај ми ти кола која ке издржи таков удар. Упс да ти имаше волво, тоа нема да се распадне или згмечи, туку црно на камионот му се пишува  ;D (последнава реченица е мала шала не ја свакај озбилно)

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Да се убацам во муабетот за клипот.
Го делам мислењетосо онак,СУВот се растури како кула од карти што е недозволено,пред 30-40 години би било нормално да се растури вака едно возило но денес е недозволиво.
Имам гледано на ју туб повеќе краш видеа од сите вас,како хоби ми е и си пратам секојдневно,имам видено неколку слични крашови но ниту на ниту едно не се растури на минијатури возилото.Пред 1-2 години имаше слично нешто на дреновската клисура(пред плетвар кај с.Раец)каде сеат кордоба или леон од првиот модел излизгал на кривина со едно 90-100км и бочно удрил во автобус од спротивен правец кој се движел сигурно со едно 50-60км,па сеатот го видов на слики беше во еден дел,страшно издеформиран но во еден дел(сите патници 4 или 5 на лице место загинати).

На клипот буквално се растури возилото.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
imate klipovi kade voz ili lokomotiva udira i voziloto ostanuva gore dole vo celina ova bea lego kocki :(