Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884273 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Нема ќар туку зијан. Полиција нема ништо да преземе или пак ќе го тужи по службена должност па ќе те тормозат после тебе кој знае колку пати да одиш по судови и слично, а да не полимизираме идиотот што после може да ти се свети.

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
Не знам кое ебено животно синоќа на Гратско - Велес возеше преку 150 во обратен смер! Блендираше постојано и шибаше како луд во спротивен правец. Застанав на патарина да се пожалам типов знаеше и го пуштил а се спремаше уште едно Ауди да го следи пријателот зошто го згрешиле патот за Грција, откако го отерав кај мајчинаму ја сврти колата и замина не продолжи.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Вчера за малку судар со идиот во фолксваген во ѓорче кај симо во комшии:

@1:10

http://mile.myftp.org/Hosting/idiot2.wmv

За малку судар бидејќи не се гледаше од другите коли кои си стоеја на семафор. Помина на црвено, во спротивен правец газејќи 2 полни линии и не давајќи предност на пешак. За ова мислам дозволата треба да му ја земат на едно 10-тна години.
Не ми го отвара линков нешто..

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Сега ке им го наполнев самарчето на двајца гастарбајтери на скутерче, иако тој едниот бајаги поголем од мене, ама имав уште 3-4 другарчиња од карши ...

Се качувам на скутер, паркиран меѓу коли, гледам десно, практично наназад, еднонасочна уличка, и си тргам да излезам од меѓу коли, и од таму кочење, и ми дофрлува нешто тој позади што се вози, као, Кај идеш, ама беше на германски и не го разбрав, но гестикулацијата беше јасна ...

Се симнав од моторчето, и му покажувам на знакот, ЕДНОНАСОЧНА УЛИЧКА, во спротивна насока возиш, КОЊУ....

Пак почна да јаде гомна, и тргнав да му стифтам една меѓу рогови, а тој што возеше ваљда насети, и гас, и ги снема ...

Ке тепам некој од овие замислениве Швицарци некој ден ...

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6315
Море да си бил со голфот немаше ни да ти зборне... Сакам да кажам ептен мафијашки ти е голфот...

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
Не знам кое ебено животно синоќа на Гратско - Велес возеше преку 150 во обратен смер! Блендираше постојано и шибаше како луд во спротивен правец. Застанав на патарина да се пожалам типов знаеше и го пуштил а се спремаше уште едно Ауди да го следи пријателот зошто го згрешиле патот за Грција, откако го отерав кај мајчинаму ја сврти колата и замина не продолжи.

За таков само некој фап 1213 па да види како се вози во обратна насока
« Последно менување: 02 Август 2012, 01:29:33 am stig »

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
На ваков мислев јас ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ја на ваков, у војска го возев ...

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
Како и да е и во двата случаи ќе ги дотера на памет пед*рите

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
« Последно менување: 02 Август 2012, 20:52:03 pm Fic_CC »

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
кој к*р отиде овој со колава у друга лента? не претицуваше никого... пијана работа гарант...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време