Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3886030 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Не се ми јасни луѓево, семафор црвено, ЗАСТАНИ ...

Едно едино правило, и тоа не може да се следи ...
Кај гледаат, што прават ...

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Далтонисти Томииии :D

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
Далтонистот ги меша боите, а не му се исклучува семафорот.

;D ;D ;D ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Вчера на главната улица во Козле во близина на Бучковски, собраќајка Мотор Кавасаки и Пикап Фиат...

А утрово на Васил Ѓоргов, пред ривер софт чукнати една во друга, 2 коли со мала штета

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Сабајле беше јако, се лепам до тротоар да видам што се дешава напред и изблокирав една жена на точак. Застана оваа и почна да се расправа. И викам, госпоѓо кола никад не се претица од десна страна осим ако не возиш по тротоар. Ако сакаш да ме поминеш ќе идеш од лева страна. Ваљда бев у право.  ;D

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
pred olimpiski vo 9 na 3 metra pred mene ... kako na film :) jas bev vo 3-ta lenta, vo vtora pred mene astra pred nea fokus sedan  pred nego ne znam sto bese i vo prva avtobus... trgnavme od pesacki na avtobuskata si stoi 2 katen nov i istovara patnici, sto mu tekna na toj prviot nesto podprikoci dali pomisli deka avtobusot ke mu vlaga zs dae zmigavec, a si imase prazna prva lenta... moze samo davase znak deka trgnuva ne znam i ne e bitno, zastana i toj so fokusot a ovoj so oastrava go gledam siba i si glea nesto nadole i  jas si zakociv i vikam na glas otide ovoj  ;D ;D ;D ;D praese covekot kras test, koga ja krena glavata bese kasno da koci, so levo krilo go iskrsi zadniot desen del na fokusot i so sredinata se zbrca u avrobusot.... pederceto sto zastana bez vrska si prodolzi.... se zdrobija...

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309

Судир на три автомобили кај Петровец, еден загинат...
Дебарчанец загина при судир на три автомобили синоќа во близина на наплатната рамка кај Петровец на автопатот Велес – Скопје, извести денеска Министерството за внатрешни работи.
Според МВР, тешкаата сообраќајна несреќа се случила во 20,55 часот кога автомобил “фиат добло“ управуван од скопјанецот Т.Б. (46) се судрил со “шкода фелиција“ возена од Н.К. (46) од Дебар и “мерцедес“ управуван од А.Р. (46).

Во несреќата тешко бил повреден сопатник во “фелиција“-та Резмји К. (79) од Дебар кој починал на самото место. Три други лица се повредени, според информациите на полицијата, укажана им е лекарска помош во ГРадската болница во Скопје.

http://tocka.com.mk/1/66307/sudir-na-tri-avtomobili-kaj-petrovec-eden-zaginat
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Martin06

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 252
pred olimpiski vo 9 na 3 metra pred mene ... kako na film :) jas bev vo 3-ta lenta, vo vtora pred mene astra pred nea fokus sedan  pred nego ne znam sto bese i vo prva avtobus... trgnavme od pesacki na avtobuskata si stoi 2 katen nov i istovara patnici, sto mu tekna na toj prviot nesto podprikoci dali pomisli deka avtobusot ke mu vlaga zs dae zmigavec, a si imase prazna prva lenta... moze samo davase znak deka trgnuva ne znam i ne e bitno, zastana i toj so fokusot a ovoj so oastrava go gledam siba i si glea nesto nadole i  jas si zakociv i vikam na glas otide ovoj  ;D ;D ;D ;D praese covekot kras test, koga ja krena glavata bese kasno da koci, so levo krilo go iskrsi zadniot desen del na fokusot i so sredinata se zbrca u avrobusot.... pederceto sto zastana bez vrska si prodolzi.... se zdrobija...

Ги видов и јас тие , баш у тоа време застанав таму и глеам сe збрцале :)
Рамните патишта се за брзите коли, кривините се за брзите возачи !!!

http://imageshack.us/photo/my-images/707/opelastragpixelforum.jpg/

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
А тој педерот пред него не застана. Тоа е казниво според закон.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Денес околу 16ч, на Партизанска  над фонтана една Корса беше удрена од назад ама не памтам шо беше другата кола.После едно 20-тина минути исто на Партизанска ама сега кај Болницата,Меган Класик удрен од назад од Сеат Толедо,Меганот ништо немаше Толедото,хауба,2-та фарови,маска,браник,ладилник и сл...

Многу се брзав немав време да сликам :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • FB Vlecna Suzba Niko-m