Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884403 пати)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Значи патишатата во македонија се ужас...се враќам од охрид, ѓавато нагоре на ~140 мавам гранка, пред мене кола на ~ кола до две растојание врви без проблем, кај мене „паѓа“ пред кола од нигде никаде...сега нов браник -.-

А за дупките да не зборувам  >:(
« Последно менување: 01 Мај 2012, 20:35:48 pm FilipM »
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Аман бе друже шо ксмет ке беше ова на тебе со ова гранките... :/
Прво на партизанска, сега ова... Ексик...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
A be zatoa vozete pokroce i em pomalce benzin, poeftino vozenje, pari za mevce na skara i sekako pobezbedno :)

Patistata se navistina lom.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Абе упм глата ме фати од нерва, вриев цел пат...еден па ненормален со лансер, го престигнувам кај тунелите, гледа дека иди кола одспротива и клава една подолу и се трка со мене

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Мирен Филип, кроце  :)

Биди среќен што со малку си поминал, нека оди курбан браникот, не се нервирај, уште ако си паметен да научиш од муабети а не од искуства, тогаш 5+ за тебе  ;)

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
Аман бе Филип кај најде баш сеа ... ај по него лошото ..

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Абе упм глата ме фати од нерва, вриев цел пат...еден па ненормален со лансер, го престигнувам кај тунелите, гледа дека иди кола одспротива и клава една подолу и се трка со мене

Филип, мене со Астра ми направија така, ја натоварен со уште 3 другарчиња, клима, и колата мртов коњ, мака е да претечеш ...
И претекнувам на Стража, на тие неколкуте правци, и батко со новиве Мегани, и он, ко што викаш, да се трка ....
Ми наиде шлепер до другата страна, и кочам ја да се ставам позади него, кочи и он ....
Ми идеше да го стигнам и да го избуберецам ...

И сега, кога ке се излаже некој да проба исто така, да се трка, ке го погледнам низ прозорот на сопатникот и ке му се насмеам у лице ...
Затоа си го обожавам голфот, затоа што на повеќето "тркачи" може да им набие комплекс...

Отсутен Bauer

• Редовен
  • Пораки: 1223
Луѓе, ќе се свестиме ли за патиштава да се крене некој бунт, па ова е лудило, најлоша состојба од 70тите до денес. Коли искршивме бре, барем професионалциве нека се кренат превозници таксисти било што, неиздржива работа. ти ебам и палми и врби коа се нема ПАТ. 21век

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Кој да се крене Bauer, 120 000 државна администрација ја држат во раце, мултиплицирај по 4, тоа ти се приближно 500 000 жители кои ги контролираат...
Ке бунтувавме, да не сме амеби ... 
Да не ти се залепи политичка етика веднаш штом ке излезеш на протести ...

Патот накај Скопскиот Аеродром не за џабе е писта, да не ни се смејат странците ...
Скопје го китат, а во другите градови владее сиромаштија на големо ...
250 000 Е за 3 врби во сред река ... Е, мој народе ... 

Не ми се збори, ова веќе е политика ....

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Едно патување до охрид како пат околу светот...ми се одмили и колата веќе

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 137
Викендот поминав од кај Стража, као демек ги закрпиле дупките? Некаде ставиле 5 грама асфалт, а некаде ни толку, и сега што треба, да се радуваме јеее  ::)
Стравотии е да возиш надолу накај Кичево, 95% од времето гледам 3 метра пред хауба, да не ми излезе кратер од метеор, наместо да внимавам на останатиот сообраќај...

Катастрофа, само со очи отворени, и не брзајте, друго чаре нема.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Преска кај Вурт во Пинтија удриле велосипедист.
Знае некој подетално?

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo

Мислења за корекции?

1. Да го искорегирам само со боја
2. Да се искитира, и да се фарба само делчето (флека)
3. Да се искитира и да се фарба цел браник

Гребаниците ќе мора на полирање