Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3921445 пати)

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4299
^За да биди поаеродинамична колата.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Џиџи, не мрдна овој, му еба сурат.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
@ djidji

Види сила бе даа,го згази чукна на улицата,му настапи на тротоарот,па не му беше доста па и го нокаутира.Па за ова мислам дека треба доживотна робија....
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
abe vcera zaboraiv da pisam, si zastanuvam na semafori pred biser vo srednata lenta i do mene vo lentata za vrtene levo za nakaj vero si zastanuva nekoe bordo kolice nekoj sedan bese ne mi teknue ic od sto bev vcudoneviden so naprai deckoto...znaci, cekame da se upali zeleno i deckovo stiska gas i si vikam ovoj saka da se trkame misli ke go pustam da mi se pikne pred mene da produzi pravo u momentot zastanuva drugo kolice pozadi nego pezovce 106 izglea bese i manijakov pusti kumplug i mu se kaci na hauba...
ja se ukociv, si vikam so naprai be ovoj ??? i iskacaat od kola ovie so sedanov sin, tatko i majka i tuka use tolku se zbuniv... i mi se zapali zeleno i tolku bese.

I na pat nakaj doma, onaka si vozam si razmisljam i mi tekna na videoto u rusija so x5kata i si vikam ne e moguce namerno toa da go naprai,i posle cel den me jadese sovest zasto ne zastanav da bidam svedok >:(

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
да не ставил рикверц место прва....

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
ne mi se veruva da e do tolku BOT...

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Автомобилов се најде меѓу два шлепери

http://www.liveleak.com/view?i=5fb_1330600341

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Излета шоферот од камионот.

Присутен MecheTo

• Легенда
20:20 Рено Меган и Рено 19 Веро на семафори,левите предни тркала и на двете возила откачени  :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Заклучок:

Рено има слабо подвозје :)

Присутен MecheTo

• Легенда
Пред еден час си седам дома и ми ѕвони стариот на мобилен,вика иди таму и таму ми изгасна Реното.Палам скапаницата одам му викам шо е работата,вели влегов во еден вир со вода побрзо и изгледа вода има влезено.Ја отворам разводната капа и ја гледам сува,пробувам да запалам,слабо неќе...Каишот и го шлепаме,по пат пробувам во 2-ра 3-та неќе да запали и неќе(5-6км го тргавме)...Стигнувам дома се чудам шо му е,отворам хаубата гледам кабелот од разводната капа изваден,го ставам,мавам на клуч чакмак еаго...И така си се манав 3-4 по тиква за другпат да не бидам ќор  :D ;D