Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3921388 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Опасна работа, случајно да не си поткачил некоја рупердина. Негде кај DHL во средната лента во правец на Куманово има огромна рупа, ПАЗЕТЕ !

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34469
  • Таков е животот... јебига
А не, Шмит јас мислев оваа гума :

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Пред малку поминав пак од таму и немаше во близина дупка, само не ми е јасно од што би можела да пукне така наеднаш ???

Но без разлика на се, среќен сум што се заврши добро и без последици!

Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Шмит, сигурен си дека гумата не е фалк компани, да има фалц печат ставено ?

На право при 100 кмч а да нема дупки да е рамен патот некако, тешко да пукне гума... освен, ако пред тоа не ги била удрена, да имала цицка... или да ти греело тркалото... па од топлина да рокне...

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Не знам Рики и јас се чудам а гумата е платена како Michelin, а каква е на нареден собир ќе ги видиш останатите па види дали се фалц :)
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Како што пиша рики да не ти греење тркалото ???
Може малку да блокирало,бидеќи имаш и неквалитетни плочка па да прегреало од блокирањето ???
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Да да... има доста не квалитетни плочки...

Ја на Фичо не би ставил...

Него, сеа само што идам од Драчево/Бардачево, и точно пред ПСС значи баш пред фирмата што е пред ПСС коа идеш од Центар према Драќево :) тој дел е замрзнат, потчно е СТАКЛО.

И имаше јако пернато такси возило... од овие приватниве компании, мислам беше Шкода октавија... толку беше удрена, што беше прекршена... дечко летнал во оградата со предницата и пепел ја направил, а на 5 метра од него исто така Лада Рива, акната... но бидејки руско гомно-ТЕНК со помали оштетувања... и ебало мајката на оградата а на ладичето, минимални оштетувања...
На истото место, и некој Автубус направил беља, но јас додека бев тамо... бусот го немаше, си отишол...

Па внималтено, возете по патот, и ако сте со лепша половина, двете раце на волан :)))))))))))))))

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9527
Mnogu kliza kaj sto ima voda ostanato, uzas.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
vo nedelata se vrakam nakaj doma vo 2 sbajle i na zajcev rid imav vrtenje od 380 stepeni pri 80 i nesto km na cas.

Sreka bez steta i povredi.

Krivicata e moja, ne se kurci na silen sneg drug pat :)

еден круг има 360 степени.. тоа едно

второ... како бе по тие улици онака измрзнати и снег натрупан си возел со 80? сам си ја барал бељата... среѓа уствари и што немало беља....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34469
  • Таков е животот... јебига
Нема шанси да пукнала гумата поради прегревање на бандашот од блокирање на кочница. Во ниеден случај.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
vo nedelata se vrakam nakaj doma vo 2 sbajle i na zajcev rid imav vrtenje od 380 stepeni pri 80 i nesto km na cas.

Sreka bez steta i povredi.

Krivicata e moja, ne se kurci na silen sneg drug pat :)

еден круг има 360 степени.. тоа едно

второ... како бе по тие улици онака измрзнати и снег натрупан си возел со 80? сам си ја барал бељата... среѓа уствари и што немало беља....

Можеби имал вртење од 380 степени. Не рече он круг.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Да да... има доста не квалитетни плочки...

Ја на Фичо не би ставил...

Него, сеа само што идам од Драчево/Бардачево, и точно пред ПСС значи баш пред фирмата што е пред ПСС коа идеш од Центар према Драќево :) тој дел е замрзнат, потчно е СТАКЛО.

И имаше јако пернато такси возило... од овие приватниве компании, мислам беше Шкода октавија... толку беше удрена, што беше прекршена... дечко летнал во оградата со предницата и пепел ја направил, а на 5 метра од него исто така Лада Рива, акната... но бидејки руско гомно-ТЕНК со помали оштетувања... и ебало мајката на оградата а на ладичето, минимални оштетувања...
На истото место, и некој Автубус направил беља, но јас додека бев тамо... бусот го немаше, си отишол...

Па внималтено, возете по патот, и ако сте со лепша половина, двете раце на волан :)))))))))))))))
и ја вчера се враќав од драчево и ја видов сообраќајката, доста језиво изгледаше октавијата од наше такси.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
Погледнете што останало од скапоценото Ферари откако возачот со брзина од 200 km/h удрил во дрво. Сите се прашуваат како тој и совозачот останале живи.
Чудо! Само така може да се опише страшната сообраќајна несреќа која се случила во Грција, а по која и возачот и совозачот останале живи.

Во Ферари, со брзина од 193 km/h двајца мажи се удриле во дрво, по што автомобилот се свртел во воздух, па паднал на кровот и се преполовил на два дела. А потоа и експлодирал!

За среќа, во близина имало пожарникари кои успеале да ги извадат и возачот и совозачот пред да експлодира автомобилот.

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Попопопопо шо ти значи К‘сметот
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D