Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3921334 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9527
ja vidov na tv astrata prevrtena na krov/hauba.

Koga e crna temnica pesacite zaboravaat deka ne se pretrcuva segde

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Еј многу е лошо со рестрикцијава, ја чат пат ќе си пуштев на кратко дугачко светло, кога немам кола од спротивен правец, зашто стварно е незгодно и не се гледа. Многу ми беше страв деновиве баш од тоа да не ми претрча некој, а да не го видам. Иначе од денеска, или најдоцна утре ќе бидат повторно вратено уличното осветлување.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Па така е кога дотичните штедат струја на еден од најфрекфентните булевари ќе има вакви незгоди...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
za nigde e, ako sakaa planski da stedat trebase da im tekne koga gi redea da moze sekoja vtora da se gasi a ne celi ulici

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5400
Neplanski e i katastrofalno zatoa sto ne im e vrzano osvetluvanjeto kako sto treba nemoze pola partizanska da ima pola da nema. Sto pati podobro ke bese sekoja vtora ili 3ta sijalica da sveti a ne vaka mrkli mrak nadvor

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Neplanski e i katastrofalno zatoa sto ne im e vrzano osvetluvanjeto kako sto treba nemoze pola partizanska da ima pola da nema. Sto pati podobro ke bese sekoja vtora ili 3ta sijalica da sveti a ne vaka mrkli mrak nadvor

неможат така тоа е проблемот. идиотите кога ги ределе се така направени за да може цела линија да ја исклучат нема опција за секоја втора, поарно нека земат да извадат сиалици од секоја втора и готова работа

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
кај мене на пример во ново лисиче на булевар црна темница, ама битно на паркингот кај градоначалникот пред зграда сите светла си работат. држава сме нек с'ибе... :D

едит: и пред некој ден кога имаше купишта снегови по паркинг, господинот градоначалник ја паркирал колата на единственото место каде што можеш да ја свртиш колата.

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 262
Аманте де во кичево каде што живеам 2 месеци нема улично осветлување па не се жалам.Кај центарот на градот неколку дена немаше единствено од дуќаните светлата беа пуштени...А Скопје 2/3 дена немало осветлување и одма вака така !!!

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55249
  • Махер
Абе во општини во Скопје 2 дена струја немаа дома...

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 262
Кичево вода 2 месеци немавме !!!

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ние 4 месеца СОНЦЕ НЕМАВМЕ !!!!  ;D ;D ;D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55249
  • Махер
Ние веќе неколку години сонце немаме...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Добро, тоа е масовно на цела држава (село) ..

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Кичево вода 2 месеци немавме !!!
Лажеш злато,лажеш душо

Кога сме немале вода ние Кичевчаниве бе ??? ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Ауу фатен на дело... BTW Јас немав струја денес 6 саати, некни 6 и во четвртокот 12 саати...