Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3921137 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Иначе колата која што не ја видов беше 101, неисчистен целиот прекриен со снег и не му работеа задните светла, плус не се движеше ни со 10 на саат, мене ми изгледаше ко да стоеше у место. Еве некоја слика со мобилен отпосле сликана.

Си требал полиција да викнеш, да кажеш што се случило и да направат записник. Ќе можевме да извлечеме поправка па и нешто да остане за частење и убивање на тугата за удрен браник ;)
ќе викенв полиција и што? на кој основ ќе извлечев покривање на штета, кога нит застана тој со 101, си продужи да си тера по патот. друга работа нит видов таблица нит видов што боја беше колата, ништо, само знам 101 дека беше. плус целата вина паѓа на мене, јас сум крив што не сум го видел сум требал да ја прилагодам брзината на условите дрн дрн(иако не возев брзо). ај ако не тука барем по пп, пиши на што конкретно мислиш.
Иначе што стока народ ќе бевме абе никој, никој не се потруди да застане да праша барем дали сме добро да не сме повредени. После неколку поминати коли ми застана еден албанец со 2 мали дечиња у кола ги извади и нив за да ми помогнат да ја извадам колата од снегот пошто бев заглавен со едното тркало у купче снег што беше насобрано околу знакот.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
На основ што тој со 101 избегал од местото на сообраќајката. Не смее да го напушти, за тоа следи и кривична. Си требал таблица да му запишеш. Ама за друг пат сега ќе знаеш.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
На основ што тој со 101 избегал од местото на сообраќајката. Не смее да го напушти, за тоа следи и кривична. Си требал таблица да му запишеш. Ама за друг пат сега ќе знаеш.
ја колата не ја видов, таблицата ќе му ја видам, тој целиот со снег беше покриен.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
НН возило со НН возач и бараш оштета од Национално биро за осигурување.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Вчера на пример, врнеше снегови и возев со предни магленки (и без средни). Сосема ја разбирам потребата и самозаслепувањето кое доаѓа од средните светла. Само ќе инвестирам во соодветен ксенон за магленки за да бидат многу посилни од сега. А за задни магленки, цело време изгледа како да кочиш и нервира.

Мислам дека gOJDO беше со задна магленка упалена во петокот или саботата на излез од Драчево нешто после полноќ па морав да го пројдам да не ми истера очи, а ми беше старв да му свирам ми изгледа на ептен избувлив тип :):)

Остај, летоска на семафор пред Мавровка го гледам вади некоја базје трава од маздата, му свирам и се врти Шо е Бе ШО !

Му дигнав рука иначе ќе дојдеше да се тепа. ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Хаха. Мислев сакаш да ми јадеш од тревата, па морам да си го бранам своето.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Али јако беше, Шо е Бе Шо, да ми јадеш куров ;D ;D ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Не беше така.
- Шо к*р ми свириш бе, шо?
- К*р на решо.

:D

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 262
Вчера на пример, врнеше снегови и возев со предни магленки (и без средни). Сосема ја разбирам потребата и самозаслепувањето кое доаѓа од средните светла. Само ќе инвестирам во соодветен ксенон за магленки за да бидат многу посилни од сега. А за задни магленки, цело време изгледа како да кочиш и нервира.

Мислам дека gOJDO беше со задна магленка упалена во петокот или саботата на излез од Драчево нешто после полноќ па морав да го пројдам да не ми истера очи, а ми беше старв да му свирам ми изгледа на ептен избувлив тип :):)
Каква е бе таа задна магленка??? Прв пат слушам ???

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Не сум бил ниту во петок, ниту во сабота во Драчезбург. А тоа избувлив, такат и се чини затоа што не се знаеме.

Си поминал си заборавил ....... убоо ја видов маздата ..... кај ГИГО те поминав. А и може јас сум се препознал али мислам дека по бандажот ја препознав.

Присутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7671
  • French diamond
Ете баш сега имавме дешавка со југцето на едно другарче... Се подзасиле детето 40-50, а патот долу замрзнат камен да ти бил, пред нас оштра кривина и дрва на патот, околу нас 50цм снег, ама во грутки собран од машините за чистење. Мава на кочница ништо, исто ко да не згазнал, и од немај каде влезе во снегот покрај патот, па си го собравме браникот кој се напрај на два дела и си заминавме...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Југце гајле нема.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498

Како на сликава тоа што штрчи, а во нормален режим светат само горните делови. Кај мене свети левата страна, ама на сликава бидејќи е енглеска си свети обратно  :) Се надевам дека помогнав

Отсутен Opel.Mk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 262

Како на сликава тоа што штрчи, а во нормален режим светат само горните делови. Кај мене свети левата страна, ама на сликава бидејќи е енглеска си свети обратно  :) Се надевам дека помогнав

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Исто е како да кочи :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не, кога кочи се засилуваат горните делови и свети штопот под спојлерот :)