Јас имав дешавка со osmica8
пред едно 3-4 години. За жал заврши несреќно за него, ама чиста среќа што се заврши на крај ОК.

Кажи ја дешавката...
Си возев со мојата VW Buba 1303S, 1600 кубика и сакав да и ги протегнам нозете во 1 сабајле по една тесна уличка. Кога гледам некој ми се лепи позади со Suzuki Swift, ме претекнува и вози напоредно со мене. Ја сфатив играта

и од четврта трета и до даске...и така двата ги јачиме кога доаѓа гадна кривина, јас силно закочив, osmica

продолжи...Swift-от лесен...занесе задниот дел и покрај тоа што убаво исправи сепак брзината беше голема и Свифтот удри в ѕид во спротивната улица.
Мене ми се пресекоа нозете пуштив трепкачи одам до кола...колата дроп напред...овој се држи за глава, јас си реков скрши нешто...овој се засекира дека дома ќе го скичмат...
Излегоа луѓе ова она, па добивме совет да се тргниме да не ни викнаат полиција ... и така во 2 сабајле во една уличка го шминкавме Свифтот да не изгледа толку лошо...Бангла бенгерс...
Го потсредивме тро...и морална поддршка пред неговите као залетал на шахта...и се помина во најдобар ред.
Ех младост