Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3919865 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34467
  • Таков е животот... јебига
Море, му викам, зар никад не си возел по замрзнато? У истиот момент ми светна дека цел живот живее на Хаваи, и никад нема снег видено ...

Му се извинив, и му реков дека утре јас возам ... :)
Аиии хихихи,. заебана ситуација. ТОа е како на Абуриџин да му објаснуваш дрифтање :D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7800
што ке му објаснуваш, првин се зачуди кога му реков дека има летни и зимски гуми, па ја изгубив воља да објаснувам...
ми го свари гравот на кратко, не дека не ...

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Пред некој ден возам низ центар и пред КЈУБИ, да се престројам во другата лента, тој позади иако претходно се влечеше, како го виде жмигавецот така ќе се истепаше давајќи гас за да не ме пушти, и тука на семафори отворив прозор и така сочно го поздравував, дури и излегов и се дерев ( во незгодно време ме начека човекот), виде не виде сврте десно поздравениот.Запамтив таблица се, и кога излезе дека ми е комшија у моја зграда, бидејќи сум нов и не си ги знам комшиите,колата секој ден му ја гледам пред зграда у п.м.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34467
  • Таков е животот... јебига
Пред некој ден возам низ центар и пред КЈУБИ, да се престројам во другата лента, тој позади иако претходно се влечеше, како го виде жмигавецот така ќе се истепаше давајќи гас за да не ме пушти, и тука на семафори отворив прозор и така сочно го поздравував, дури и излегов и се дерев ( во незгодно време ме начека човекот), виде не виде сврте десно поздравениот.Запамтив таблица се, и кога излезе дека ми е комшија у моја зграда, бидејќи сум нов и не си ги знам комшиите,колата секој ден му ја гледам пред зграда у п.м.
Е како после за Калимеро нема правда кога самиот истата ја дели?

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9525
глупа ситуација, ништо пиши му писменце на шофершајбна дека те погодил кога не треба...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
вчера на Перо Наков, Југо сплескано, девојками ја видела сообракјајката јас само југлето. човекот од електрометал да се уклучи за накај кванташки, од спротивна страна првиот го пушта да влезе а од позади неколку коли поназад "Шумахер" ги престигнува сите и само што влегло Југото во лента директ.

Најверојатно не биле никој тешко повредени ама страшна слика,

се поголем и поголем ризик е да возиш низ градов со мало количе у п.м.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
вчера на Перо Наков, Југо сплескано, девојками ја видела сообракјајката јас само југлето. човекот од електрометал да се уклучи за накај кванташки, од спротивна страна првиот го пушта да влезе а од позади неколку коли поназад "Шумахер" ги престигнува сите и само што влегло Југото во лента директ.

Да, пикапчето кое се зденало во Југото е на другарче од комшиска фирма. 15 минути пред несреќата пушевме цигара. Само незнам дали претицувал. Многу бош улица, права ама од сите страни се уклучуваат коли без да видат дал иде кола.  Среќа сите се ок.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда

Да, пикапчето кое се зденало во Југото е на другарче од комшиска фирма. 15 минути пред несреќата пушевме цигара. Само незнам дали претицувал. Многу бош улица, права ама од сите страни се уклучуваат коли без да видат дал иде кола.  Среќа сите се ок.

незнам не видов како било, од тоа што ми го раскажаа човекот се уклучул бидејки некој го пуштил да помине. Лоша е улицата многу уште ако возиш брзо... како и да било според мое искуство најомразени шофери низ скопје ми се таксисти и тие со службените/товарни комбенца и комбиња бидејки стварно возат како луди

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
tuka lizga asfaltot ja vozev 9 godini na pamet ja znam....

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
немало мног кочење, а асфалтот лизга ако аздисаш

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Асфалтот не лизга,лизга гума во контакт со мазен асфалт.
« Последно менување: 27 Декември 2011, 10:21:29 am ace-106 »

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000

Хахаха, каква исправка ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo

Кога бев во Италија, никаде не видов мазен асфалт...
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен MarceCvarce

• Легенда

Кога бев во Италија, никаде не видов мазен асфалт...

аха, нема нигде калдрма има таму