Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3414446 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
Кога стигнавне Бугарија да ни е репер за нешто,тури пепел.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Време е за нов попис

https://360stepeni.mk/mozhno-e-da-ima-i-osmi-prezhivean-vo-avtobuskata-nesreka/

А ако патувал во друг автобус не може да биде преживеан.

Отсутен AlexAl1en

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 447
Нека се јави ако е жив.
Тој изгледа е 45 жртва. Нели пронајдени се 44 цели и плус делови од друг.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Ај-деее... Осми Путник...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Традиционално, веќе не знам по кој пат, вчера имаше сообраќајка пред Собрание со истото textbook сценарио.

Возило 1 (старo Suzuki Swift) брза во правец Црвен Крст -> Порта Македонија, а возило 2 (најново BMW X5) брза да сврти од Собрание кон Соравиа.

...

Да ја прославиме и оваа сабота со застој во Центар и стандардна сообраќајка.

Прекинав да ги бројам, само пренесувам во живо, исто сценарио, исти правци на движење.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Традиционално, веќе не знам по кој пат, вчера имаше сообраќајка пред Собрание со истото textbook сценарио.

Возило 1 (старo Suzuki Swift) брза во правец Црвен Крст -> Порта Македонија, а возило 2 (најново BMW X5) брза да сврти од Собрание кон Соравиа.

...

Прекинав да ги бројам, само пренесувам во живо, исто сценарио, исти правци на движење.
Те најавив во динамикс за веспа да земеш, сега се најефтини.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
@Deni  ако имаш некој во мото азуро-јамаха, најави ме и мене, и пиши колку % попуст ќе добијам. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
@Deni  ако имаш некој во мото азуро-јамаха, најави ме и мене, и пиши колку % попуст ќе добијам. ;D
Оди директ, сега е месецот на заробени пари од мотори што неможат да ги извадат. Сега ако не ти дадат попуст најголем нема кога!

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер

...

И синојка имаше нешто таму, накај 23:30, кога одев накај Пржино имаше пасат го креваа на шлеп и полициски џип со ротации, кога се враќав после 15тина минути веќе беше расчистено

Sent from my iPhone using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Оди директ, сега е месецот на заробени пари од мотори што неможат да ги извадат. Сега ако не ти дадат попуст најголем нема кога!

Па не знам баш, не се нешо расположени за муабет... од 01.01 се очекува и моторите да поскапат нели (пошо све отиде у пизду материну со цените).. и затоа нема нешо попусти големи. ;D

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6811
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Zanimliv osvrt dade coekov... ne od aspekt deka e terorizam nego review na voziloto i site bezbednosni sistemi koi gi ima istoto

https://www.facebook.com/watch?v=1540400142983321

Џабе видеото, не бил толку нов автобусот.
Уште да кажат дека не е терористички напад, и нека си мани клоца самиот.  ;D

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
taa fora deka od 01.01 se ke poskapelo ja pustaat trgovcite bidejki nemozat so vaka visoki ceni nisto da prodadat, ustvari od 01.01 ke ima kriza...

eden vika placot e ovaa cena ama od 01.01 ke bide dupla cena, ebaaamu stopankaataa ... :D 
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
taa fora deka od 01.01 se ke poskapelo ja pustaat trgovcite bidejki nemozat so vaka visoki ceni nisto da prodadat, ustvari od 01.01 ke ima kriza...

eden vika placot e ovaa cena ama od 01.01 ke bide dupla cena, ebaaamu stopankaataa ... :D
Тродупла.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Јак семафорот.