Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415525 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
So koronava se e poremeteno. Od tolku stvoren strav i paranoja, se e agresivno. Isto i po mene gledam, od koronata navamu fitilov mi e 1%, a prethodno tolerancija imav 99%. Vakvi zalni raboti ke gledame se poveke.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Korona i opshta kultura nemaat nikakva vrska, ama denes e moderno se da se prepise na korona.

Ako imashe zrtva presmetkava ke ja pisea od covid

Отсутен Inter1

• Редовен
Ok.

Nemaat vrska ni tendencijata procitano nerazbrano, ama ako ima zrtvi ili opsta kultura ili covid ke e pricinata.

A moze i vo pravo si, alergicen sum na gluposti i glupavi lugje, pa nemam trpenie. Srekja so koronava ja sogledav opstata kultura. Ete moze i do toa e.
« Последно менување: 18 Септември 2021, 18:10:33 pm Inter1 »

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
 Sekoj za sebe e najpamete, a srugite se glupi.
Samo kjutek e resenie :D

Отсутен Inter1

• Редовен
Bogami. Kjotekot od rajot e izlezen ;)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
Site se najaki na 2 mesta:
1. Pozadi Tastatura
2. Pozadi volan

E pozadi volan moze i da ti dojde i nekoj pojak od tebe

Отсутен Inter1

• Редовен
Pozadi volan t.e. na zadno sedishte moze koj saka da dojde, ama pozelno e nekoja cuca dobra da e 😁

Отсутен Bicikle

• Легенда
E ama starono izleze da se tolcit :D

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8945
  • Пичлеме
Џипов, то ест БМВ-то од објавата, Мерцедес е :)

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2469
Не би се фатил вака по семафори и патишта да се расправам, иако имам и јас краток фитил.

Во 2021 не знаеш кој што чува во фиока или околу појас. Ќе го закааш, ќе те испуца и си завршил работа. Ќе излезе тој од затвор кад-тад, ама јас од под земја - јок

Отсутен Inter1

• Редовен
srekja ovie od videovo od pojas izvadija mae geri pa za srekja ne bese tolku tragicno so zatvori i zemja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
Не би се фатил вака по семафори и патишта да се расправам, иако имам и јас краток фитил.

Во 2021 не знаеш кој што чува во фиока или околу појас. Ќе го закааш, ќе те испуца и си завршил работа. Ќе излезе тој од затвор кад-тад, ама јас од под земја - јок
Затоа увек добра музика мора да се има во кола, што не те напиња и те тера агресивно да возиш. Само дефанзива, пуштај све што се бута нека иде напред, уживај си и мали се шансите да се деси ваква работа да се искача од кола. И тргни си 5 минути порано, нормално. :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
srekja ovie od videovo od pojas izvadija mae geri pa za srekja ne bese tolku tragicno so zatvori i zemja.
smenija zakon, za napad na zhena mojs i da go krkash. A nekomu ne mu treba pishtol, dosta mu e autoto. Imashe edna deshavka kaj toako 2, ama ne bi ja raskazuval.