Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887361 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Soobrakajka kaj gradska bolnica Passat i Lanos.

И јас видов, пасатот беше косовски, крив беше пасатот го исекол ама ланосот имаше многу голем траг на кочење.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Видов и ја дека има некоја дешавка, баш во моментот искачав од паркинг, ама не видов поконкретно шо се десило. Вечерта коа се враќав, уште имаше стакла и флеки од некакви флуиди доле кај семафорот (од страната на Жена Парк).
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Загинало 12 годишно момче во превртен калос

http://www.vest.com.mk/default.asp?ItemID=D610D8F27771BC4AB722836E93F164B3

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига
Загинало 12 годишно момче во превртен калос

http://www.vest.com.mk/default.asp?ItemID=D610D8F27771BC4AB722836E93F164B3
Така е, ова се случило денес сабајлево. Иначе возачот е жена, мајка на ученичка на жена ми а детето е нејзин внук. Детето не било 12 годишно туку 6 годишно, го седнала на совозачко седиште и детето не било врзано. Типката возела многу брзо, се излизгала на влажен коловоз и неколку пати се превртела откако удрила во банкина.

Нема играчки на влажно и со големи брзини. А уште помалку дете да се вози на совозачко седиште и тоа неврзано со каиш. Жената е жива и здрава.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Утринава судар на незгодната кривина помеѓу Железара и кино Бутел, оние што поминуваат ја знаат доста добро, лоша кривина и за на суво а тек на мокро, бев мамурен да не речам уште спиев и само прелетав не ни загледав кој што како....

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Денес околу 18:00 во Автокоманда кај Лук Оил имаше сообраќајка, колку што можев да видам се работеше за камион и Опел Астра... Астрата беше свртена во обратна насока од ударот...
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Денес на влезот од Кичево (од kaj Скопје) имаше тешка сообаќајка,Тико и Спарк двете салата беа напревени,гледам на вести да кажат дали има жртви :(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
Имам забележано на вакво време кога нема заврнато дожд некој период, после кога ќе заврне има доста сообраќајки ваљда луѓево губат осет за подлогата забораваат дека лизга и се прават глупости.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Имам забележано на вакво време кога нема заврнато дожд некој период, после кога ќе заврне има доста сообраќајки ваљда луѓево губат осет за подлогата забораваат дека лизга и се прават глупости.
Кога повеќе време не е врнато и кога ке заврне одеднаш,додека не се измие асвалтот е претерано лизгаво!
Пробај и ке видиш!
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект
Преѓеска накај 4 и 15-20 само што ја поминав раскрсницата позади веро, кај катастарот, се фукнаа цитроен ц3 и ваљда ауди бело. Ама добро се фукнаа...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Кога повеќе време не е врнато и кога ке заврне одеднаш,додека не се измие асвалтот е претерано лизгаво!
Пробај и ке видиш!

80% незнаат да возат! Тоа е единствениот проблем, и на суво, и на мокро, и на снег.

Отсутен Dejan_156 alfista

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130
nakaj 7;10 pred pivara kaj sto ima za carinenje vozila firmice edna pijana gospoga so dacia sandero pravo vo ogradata kolata partali predicata farot na 20 metri letnat a gospogata pokusavala da ja zapali i da si odi epa sea vidi ti a dzandarine ke ti pisat za bes pojas....
Djevojka može da bude sa sela,
al' auto mora da bude iz Italije! ♥

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
Пробај и ке видиш!

80% незнаат да возат! Тоа е единствениот проблем, и на суво, и на мокро, и на снег.

Мислам до тоа ќе да е како што гледам како возат се гледа дека нема ни култура а ни знаење кој стигнал се качил вкола, една случка сеа се сетив лани зимата врнеше снег итоа многу на асфалтот имаше некаде 10 см снег и огромни топки паѓаа возам така 20км/ч со нови зимски гуми поминува еден покрај мене некаде 70 возеше па уште и свири демек што не возиш за по 400 метра да се закачи во друга кола

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
тоа е реалноста, затоа очите отворени