Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884196 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Помошно за право си е помошно за право.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Не гледаат знаци, ништо чудно :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4776
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Ништо не гледаат.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4290
Битола има ваква Т раскрсница регулирана со знаци каде што тие што вртат имаат предност. Секогаш таму со страв оти некој што незнае ќе си пролета.
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Oвa истoтo кaј пoжaрнaтa у Автoкoмaндa нa рaскрсницaтa. Еден дури зaстaнa ќе се тепa сo oбрaзлoжение декa знaците oбрaтнo биле пoстaвени. Неписменoќa.

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Лееј, како се нервирам секој ден, ќе му го скршам знакот од глава некој ден на некого. И мене ми се има случено, типов уште да ми се пушти дека сум му пресекол правец, не го ни видел знакот.... Во Бутел исто знае да е зезната таа виљушката кон гробишта и кон Бутњл 2, секој вози по наоѓање.
Oвa истoтo кaј пoжaрнaтa у Автoкoмaндa нa рaскрсницaтa. Еден дури зaстaнa ќе се тепa сo oбрaзлoжение декa знaците oбрaтнo биле пoстaвени. Неписменoќa.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
Не се нервирај за глупости, глупостите се за глупи луѓе така да они нека се нервираат ;)

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Не се нервирај за глупости, глупостите се за глупи луѓе така да они нека се нервираат ;)
Зоки, знаеш дека токму таа Т е извор на нервоза. Денес на пример, се стројам прв, зад мене три четири коли, оддесно колона, јбг, кој давс трепкач, кој не, и си чекам, нејќам да ме има овде ко пример за глупост. Шизик со бело ново Рено Клио ми се строи од десно, ем ми блокира видик, ем се праи недоветен и улетува. Понекогаш посакувам да возев некој крш, искрено, па ново-неново, има да отвора очи следен пат

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
Ќе го пуштиш и нека крши глава.
Иначе и јас така си викам понекогаш, земање стара кола (Алеко Москвич сакам) и лупање се живо и диво, посебно онаквите што се уклучуваат од споредна улица, ќе те види и врти глава како да не постоиш и правење пари од осигурување.
И @MAPJAH  еднаш убаво спомна по темиве, да го чепнеш буљашот со новата кола колку меракот да му го поебеш.
Ма да од една страна, треба да си бетер од нив за така да праиш,  од друга пак, стварно си го бараат. Од трета, се е нафурано у градов незнаеш на каков ќе налеташ, а допрва да се правам фраер и да докажувам дека ми е голем немам намера. Ќе си ќутам иако ми е мал :D

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3867
Само Лада за таквите, челичен браник, пепел.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
Само волга за таквите, ладите се више скапани

Sent from my Huawei P Smart using Tapatalk