Ova leto kako sto pocna ima motorcii se poveke, ima da se gine i so motori se poveke. Zatoa otvorite oci bez razlika dali i kolku das te vo pravo, sve e nesto poludo vo soobrakajot.
Minatata godina nakaj sredno vodno eden so motor od sprotiva na krivina mi vlegol vo lenta koga go vidov veke bev vlezen vo krivina, se rabotese za del od sekundata go izbegnav... A jas gosti nosam na vidikovec da im Skopje da vidat (ozgora lici na nesto)...
) Togas epten smireno go preziveav toa, gostite poveke se vozbudija pa morase da gi smiruvam so saati posle.
Abe ne pomina nitu 3-4 dena nakaj Kumanovo Etno Selo (Alacka kaj sto ja vodi emisija mhh mhh ... tamu peela) so kolegi od rabota, koga pred Etno selo nekade na udolnica od leva strana ima benziska dete so motorce od benziskata na izleguvanje odednas mi svrte pred mene da pomine preku ulica za vo da odi v selo... A toa udolnica jas negde 100'tka,... abe samo zadnoto trkalo go vidov deka go promasev za vlakno...
Eee go zbrkav nakaj seloto nego da go fateeev imase da go popie i za onoj moronot na Vodno ...
Takvo e moeto iskustvo so motori
Edit: Mi go s**ba raspolozenieto Alacki pee ama nene slikata od zadnoto trkalo mi e pred oci...