Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3864212 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Многу лошо...

Сабајле удриле братучедче мое пред школо, дебилот не ни застанал, за негова несреќа, му ја запишале табличката...
Потрес на мозок, пукнат череп, скршена нога, внатрешно крварење ...

Огромна благодарност до д-р Тодоровиќ, и целиот персонал во Државна болница за навремената интервенција...

12 годишно дете... Не ми се верува какви дебили живеат во овој свет... Се тркале дебилите пред основно училиште во 12 на пладне...
Албанез шофер...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Тоа е да грабнеш и да тепаш, и да тепаш, и на крај да обесиш за јајца.

Се надевам дека братучед ти ќе биде добар. Ако нешто можеме да помогнеме, пуцај.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Жално за детето, само да помине без последици!

А за говнарот, само за јајца бесење и еден чадор за сонце да земеш у газот да му го начукаш и да му го отвориш!!

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Се надевам дека братучет ти ќе биде добар.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Многу лошо...

Сабајле удриле братучедче мое пред школо, дебилот не ни застанал, за негова несреќа, му ја запишале табличката...

Огромна благодарност до д-р Тодоровиќ, и целиот персонал во Државна болница за навремената интервенција...

12 годишно дете... Не ми се верува какви дебили живеат во овој свет... Се тркале дебилите пред основно училиште во 12 на пладне...
Албанез шофер...

Имам човек на детска хирургија во Скопје, ако треба кажи. Се надевам дека ќе испадне на арно. Кога ќе го фатите копилето викни ме. Имам испланирано што ќе му правам.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
абе кинези... мене ми се деси еднаш со еден до град да идам, после 3 километри рачките на седиште се спуштија... се превитка рамот ебате беља... инаку, добро е што моторџијата спасил глава од ова.. можело бајаги полошо да биде...

за gsx-r 1000cc 2008g се работи....

tommy мамицата у пи*ка на тој што го удрил

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Вчера избегнав директен судир со Мазда 6. Навидум двајцата возиме нормално и оддеднаш него му излага велосипедист, влага во моја лента и јас кочам у место.

Следуваше сложно пцуење на велосипедистот и си продуживме со взаемно почитувачки поздрав...

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1284
Вчера избегнав директен судир со Мазда 6. Навидум двајцата возиме нормално и оддеднаш него му излага велосипедист, влага во моја лента и јас кочам у место.

Следуваше сложно пцуење на велосипедистот и си продуживме со взаемно почитувачки поздрав...

Тоа е најважно.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Доколку недај боже сте се чукнеле, маздата е највиновна, втор виновник Куоре, ова во случај на удес.

Велосипедистите и моторџиите треба да се третираат рамноправно во сообраќајот.

Според законот, секој возач мора да ја прилагоди брзината според условите на патот, така да биде во можност во секој момент да ја избегне било која евентуална пречка или ситуација - толку општ е закот тука и има мали можности за одбрана на суд во овој случај   :-\

Пред еден месец бев сведок на удес каде дете удри во кола која успеа да закочи и да не го удри детето на велосипедот...
Детето беше виновно, детето... ај докажи нешто тука  :-X среќа не се повреди...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Не бре будалата излета од споредба улица ко мува без глава.

Ретки се двоточкаши кој заслужуваат респект.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ахахахахахахах еј ме пресмеа пират да си ибеш... :) :) :) :) :) :) :) :)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Не бре будалата излета од споредба улица ко мува без глава.

Ретки се двоточкаши кој заслужуваат респект.
А бе не велам дека е во право велосипедистот, треба да се пази на кое и превозно средство да си, но недај боже да се деси нешто, на суд е поинаку...
Секој ден гледам деца од истата улица излетуваат ко луди со велосипеди, истата улица каде пред еден месец детето удри во веќе застаната кола, истата улица каде пред 3 години дете со велосипед во безсознание беше пренесено во болница, типот кој го удри одма апсаана...

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
Многу лошо...

Албанез шофер...

Лелеее на вакви копилиља шо би им праел леле..... Ќе го чувам у подрум со недели и ќе го чувам жив , секој ден по една рана ќе му прааи и сол ќе му ставам на раната, јајцата да му ги одереш у солна киселина да му ги стаиш ццц...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
во право си со никот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Ahh kolku ima samo kori i gluvi soferi. Ne gleda kola pred nego a kamo li motor. Za site niv samo dozvola odzemanje i globi solenki.

Onoj sto naprail taka na Nase dete leleeeee mamcicata. Ima od reket i kukja i kola i se da prodade goltar da seta i da se izlupa na raat da ne mu tekne.