Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
јас гласам да му дадеме ПиштоЉ на filipv и да почне да пука во сите НАС што не врзуваме појаси така често...Можеби така ке се научиме да врзуваме појаси редовно не знам
Цитат: Deni на 11 Јануари 2013, 16:22:20 pmСакал ставал сакал не, на автопат 150 возиш.Ти така ќе ги учиш децата?
Сакал ставал сакал не, на автопат 150 возиш.
И као појасот ќе ме спаси при тој судир.? Па луѓе не се сеќавам баш каде прочитав тоа дека при фронтален судар меѓу две возила,на едниот од возачите појасот му ги здробил плуќата(или што и да било не се сеќавам оддамна беше),и од таа иста повреда човекот починал.
Распукана глава сигурно ќе те убие.? Те молам луѓето денес јадат куршуми од 10 метра у глава и пак преживуваат..
Цитат: edonos на 11 Јануари 2013, 16:41:50 pmРаспукана глава сигурно ќе те убие.? Те молам луѓето денес јадат куршуми од 10 метра у глава и пак преживуваат..тетка Весна преживеала пад од авион. Сеедно е дали ќе имаш падобран или не?http://en.wikipedia.org/wiki/Vesna_Vulovi%C4%87и не одговори на прашањето: ако треба да бираш, што ќе одбереш? пукнато ребро или пукната глава?
Цитат: filipv на 11 Јануари 2013, 16:48:49 pmЦитат: викацот на 11 Јануари 2013, 16:46:04 pmјас се чудам... мислам дека еден член од форумов толку се разбира во сите полиња во животот,што на момент си помислувам дека 10 факултети има завршено...за нужноста од појасот не треба ни еден факултет. доволно е внимателно следење на часовите физика во седмо и осмо одделение.сигурно си бил првенец на генерација и во основно и во средно.... иначе нас у основно не не учеа за дејството на појасот...гледаш згрешиле...одма тужба да им стегнеш
Цитат: викацот на 11 Јануари 2013, 16:46:04 pmјас се чудам... мислам дека еден член од форумов толку се разбира во сите полиња во животот,што на момент си помислувам дека 10 факултети има завршено...за нужноста од појасот не треба ни еден факултет. доволно е внимателно следење на часовите физика во седмо и осмо одделение.
јас се чудам... мислам дека еден член од форумов толку се разбира во сите полиња во животот,што на момент си помислувам дека 10 факултети има завршено...
@marjanot @filipvИ као појасот ќе ме спаси при тој судир.? Па луѓе не се сеќавам баш каде прочитав тоа дека при фронтален судар меѓу две возила,на едниот од возачите појасот му ги здробил плуќата(или што и да било не се сеќавам оддамна беше),и од таа иста повреда човекот починал.Значи доаѓаме до тоа дека во некои ситуации без разлика колкави возачишта сме,од една едина ствар нема бегање а тоа е судбината.
Значи доаѓаме до тоа дека во некои ситуации без разлика колкави возачишта сме,од една едина ствар нема бегање а тоа е судбината.