Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3427688 пати)

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
....

Ах, јас мислев за друго пишуваш. Моја грешка. “Странците“ закон не ги лови затоа што полицајците не знаеле на која адреса да пишувале казни. Тоа ми го кажа еден од новопримените на работа.

Јас мислев дека се заебава.  ;D ;D

пс. Не го ни прашав од кој излезе таа глупост.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Се знаат тие.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2244
Двајца загинати е исходот од собраќајкава на Плетварот.Кавадарчани и двајцата од околу 52-55 години.

Пред 1час си седам со кумашанот и со братучед ми во ресторанот на братучед ми и се слуша кола како врие на високи вртежи и  со голема брзина поминува надолу и за 2-3 сек се слушаат два удари бааѓи јаки.

Исходот е следен:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Југото нит регистрирано нит траги од кочење,роми и двајцата од кои шоферот го извадија од колата,беше расечен по лицето и многу крвареше а другиот самиот излезе и со друго возило(застава на друг ром)ги пренесоа во болница.Во клиото брачен пар без видливи повреди.

Се извинувам што се цитирам самиот,ама ром ти е тоа,и да погине колку може ќе се спасе.Си кажува дека не е положен во коментарот.

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Требало за уши и на клоци да го истераш. Не смее у двор да ти влегува.
Доколку се навредиш се извинувам, но ...
Доколку ги нема, зашто ги нема, доколку се тука зашто се тука.
Не го оправдувам "дрското однесување" на џандарот, но што требал чоекот од порта да вика.
Ти може имаш двор 5К км2, што треба он димни сигнали да пушта.  Ајде сега не смее во влез да влезе, од паркинг нека вика.
Пс: не сум џандар.
Се извинувам доколку се навреди.
Поздрав
Како па кога че го викниш или пријавиш нешто ти се курчи као он е и алфа и омега...

Шо куе со електрик свети као манијак?
Има културен начин, ѕрн на ѕвонче, добар ден извинете дрн дрн и така...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1728

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
Тоа е таа возачка култура, пренесувана од поколение на поколение, четири или пет генерации уназад...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9231
најверојатно од кога почнале кочии да возат со коњи :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
У јеботе, мењаат лента пред раскрсници за да си се убацат непречено и пак се враќаат во истата...

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9231
тотално спротивно од ситуацијата кај нас,

пробува некој да влезе иако има место се дава гас и уште му свириш да гледа малце, зошто кај смее некој да се намести пред тебе

јебига, треба сериозни казни да фрчат на редовна основа иначе ништо не праиме и тоа да почнеме од основните, црвено светло, пешачки итн

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
Сабајле во ударно време, 07:40, семафорите кај алумина/веро беа исклучени. Иако бев на Теодосиј Гологанов т.е. улицата со предност, застанав и пуштив 3-4 коли од другата улица да поминат. Копитата во возилата зад мене се обесија на свирките, санким во тие 10 секунди половина живот им помина.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
8 од 10 непотребни свирења низ градов се од жени.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
9 од 10 сврирења низ градов се непотребни.

Кај нас нема „тит-тит“(чкс, обрати пажњу на семафор), кај нас има „тиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииит“(пи*да ли ти мајкина чорава, будало една не ли глеаш дека пред милисекунда се упали жолто!!! @#$%(&*#@#$@#$).

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8949
  • Пичлеме
Кога возам со мојата кола низ Скопје (Бт таблици) многу често користам среден прст на тие позади мене што се обесиле на свирка, а се обесиле на свирка затоа што колата е со БТ таблици, провинцијалец, не знај да вози... (ивинување ако некој од клубот ми свирнал пријателски :) )
Кога сум со на брат ми колата (Ск таблици) многу подобро возам, не возам како провинцијалец, то ест сум се научил да возам затоа што таблиците се Ск и свирињата се далеку поретки :)

Заклучок: Гоеда гоедосани се тие што нон стоп трубат ;D

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Скотје.
9 од 10 сврирења низ градов се непотребни.

Кај нас нема „тит-тит“(чкс, обрати пажњу на семафор), кај нас има „тиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииит“(пи*да ли ти мајкина чорава, будало една не ли глеаш дека пред милисекунда се упали жолто!!! @#$%(&*#@#$@#$).

Скотје.