Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3188792 пати)

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Прееска глеам една млада мајка со детенцето у количка го турка по главна улица ундесна лента! Ок разбирам дека ги ископаа тротоарите у ѓорче, ама не едо толку да не може да се движиш. Како така бе со дете? На таква треба да и се одземе детето одма! Говеда неписмени!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
Мора да се гледа лево-десно. :(

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6688
Да било со толку не веруем дека онде ќе останела. Истрагата е во тек, се ќе си се дознае, со време.

Има и претходно уште еден пешачки, таа е после вториот. Но како што рече, да почекаме со истрагата.

Присутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Џабе му е и слобода и затвор. Моралната казна и грижата на совест е многу поголема казна отколку било кој затвор. Тоа ќе го изеде. Да не си му во кожа.
Nese grizi ti za nego, zada go prebrodi/zaboravi moment tatkomu ke mu kupi ferrari ako treba :) inace koj te pusta na sloboda ko ke zgazis coek na pesacki
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Редеко, ти кодошот си им го однел на кафе. Подоцна си ги делат украдените работи.

Незгодно место е ова тука, автобуси, паркирани коли на десна лента, пребрзо возење, неодговорни возачи и пешаци, се на се рецепт за катастрофа.

Присутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Ne pisuj taka (za niv) inace ti go brisat postot, gleas mojot gonemaa  8)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен UrSa1986

• Редовен
  • Пораки: 1506
Татко ми денес ми рече дека некој со розевкаста хонда 3-4 дена по ред ја пукал колата по Кичевска во Хром. Веројатно ја оставал девојката на крај на улица и после летал накај дома. Ништо чудно да е тој, пошто во полициската во Ѓорче се пријавил.

Инаку, девојката што загина е внука на прв комшија од Хром. Греотка :(

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
За да помине неговото височество треба најчесто 2-3-4-5-10 коли да кочат во низа за да може он да се прошлае како Кралица Елизабета. На тој начин се ствара многу гужва во сообраќајот. Типичен пример има со пешачки во Струмица кој за среќа го затворија, сега никогаш нема гужва на тоа место.

СЕКОГАШ кога минувам улица ги пропуштам, како мал ме учеа погледни лево-десно па помини. Поедноставно здравје.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
ако е таа што мислам, со лексус штоповите, ја имам гледано, другари мои живеат по манчу матак, али незнам од кај е тој тачно, бившиот газда на таа хонда го знам, бојан се вика

иначе кичевска ко што ја асфалтираа убаво, сега е писта, нема да ме чуди и таму да се случи некоја ваква беља
No turbo, no fun :)

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2854
  • Слобода или смрт
Џабе му е и слобода и затвор. Моралната казна и грижата на совест е многу поголема казна отколку било кој затвор. Тоа ќе го изеде. Да не си му во кожа.
Nese grizi ti za nego, zada go prebrodi/zaboravi moment tatkomu ke mu kupi ferrari ako treba :) inace koj te pusta na sloboda ko ke zgazis coek na pesacki

Имам јас таков пример во фамилија каде што на некој размазен батко тате му купувал се а тој сеел смрт низ улиците во Белград и не завршил во затвор поради дебелите врски ама завршил со куршум во чело и замисли тате не можел да го врати туку во сандак го спуштил под земја.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Таа розевката како да ја видов денес, нешто успан возев денес па не се сеќавам баш точно. Не би требало да е таа.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига

Имам јас таков пример во фамилија каде што на некој размазен батко тате му купувал се а тој сеел смрт низ улиците во Белград и не завршил во затвор поради дебелите врски ама завршил со куршум во чело и замисли тате не можел да го врати туку во сандак го спуштил под земја.

Така треба. Правдата мора секогаш да е задоволена.

Јас, пошто нема врска од каде си и каде живееш, за да ти сече црпката.

Многу јака причина. Благодарам за третманот.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20701
Не знам каков третман очекуваш, да бидам искрен.

После ќе биде бунење за селективност и пак некој друг ќе е крив.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
Стварно немаше причина за бришење на постот. Не кршеше ниту едно форумско правило.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20701
Ок.

Не беше поврзан на било кој начин со темата и дискусијата, ама океј.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.