Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3179186 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20143
$430 за 5 казни

Цивилизирано и без прескапи казни.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14390
  • Пудингот на шоферството
Не ми се верува мене дека е од гром..монтажа некоја е сигурно.
Или од другата страна се учукува со некој јако, ама од димот и од некој ефекти во видеото не се глеа
I mene taka nekako mi deluva poso sum gledal videa kaj so udirale gromovi vo vozila I ova e prvo vozilo so se raspadnalo vaka no so znajs mozi bilo posilno elektricno praznenje.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
12:36 во случај да не го отвори вака. Како се пишуваат казни во Америка. :)

Ако гледате во позадина поминуваат цело време добри коли. Ова е во периодот кога се дешава CARshow, преку 2-3 очјади коли на еден огроооооооооооомен паркинг пред Conventipn Center. Со сите нипани од пеачи како што доликува до хостеси како што доликува и коли како што треба. тука колку Subaru STI, WRX видов ми се згади више.
Полиција? на секој чекор, на коњи на точаци во кола пешки какви сакаш казни фрчат на сите страни, али ете цивилизирани.
Тие неколку дена 5-6 дена цел град ечи од сите страни, не се спие од гласни  коли по цела вечер во кој било дел на градот, паркинзите на хотелите се преполни со добри коли, рај за вакви ко нас :)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20143
Оваа година само два дена беше. 27 и 28 Септември.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Nikako ne mi e jasno ova, kolata e faradeev kafez prakticki nevozmozno e vaka da se raspadne ili ovoj ja zaebal fizikata ili e mestenka ? !

https://www.youtube.com/watch?v=ve6XGKZxYxA&feature=youtu.be

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16734
  • Keep it 100
Нагаѓаа некои дека е монтажа, но никој не примети како после "ударот" се менува целата околина :) Додаден е звук и блесок на гром, но скратен е дел од видеото каде што се судира директно со друго возило од спротивната лента.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
ако си го наместите курсорот на 1 секунда пред громот, и кликнете неколку пати, ке приметите дека има 2 возила по ударот на громот.. црвената кола (пунтото) лета на десно и една нова бела која лета на лево... првата бела (ми личи на лада) се гледа дека си продолжува по патот. изгледа белава кола долета со громот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore
^^ Ko` бубашваби се.. ти ги газиш они стануваат...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
мислиш лебарки... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43931
  • Il Moderatore

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
ааа не... НЕ.. тие кога ке ги згазнеш, пукаат како мали петарди.. лебарките воскреснуваат... гледај го цртаниот воли!! ке ти стане јасно... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Edinstvenoto nesto sto ke prezivee ako se zamavaat rusite i amerikancite so nuklearki ! :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14390
  • Пудингот на шоферството
Не го помина со тркалата туку само го турна од точакот и помина над него(знаеме дека товарните возила се повисоки од колите). :)Во секој случај среќа.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D