Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3078344 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Вчера ја имаше на рускиот форум за сообракајки, колку за инфо нема жртви само 4ца повредени.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14287
  • Пудингот на шоферството
Јас прочитав на некој од нашите портали дека имало 6 мртви.Е сеа нашите портали знаеме какви се така да.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54983
  • Махер
Нема ниту еден мртов.

Отсутен MecheTo

• Легенда

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
го најде порталот на кој може да му се верува

Отсутен MecheTo

• Легенда
Јас на ниту еден не му верувам овај случајно го најдов на фб некој имаше предложено/лајкнато. ;)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Еве го оригиналот, какви кретени се овие нашиве портали, многуу ми е криво што најмногу рипаа против законот за електронски медиуми.
http://rusdtp.ru/28649-vzryv-gazeli-v-syktyvkare.html
В результате ДТП 24-летняя девушка за рулем «Мицубиси» с переломами ребер и ушибами была госпитализирована. Ее 26-летняя пассажирка отделалась небольшими травмами, от госпитализации отказалась.

Водитель Газели не пострадал, а вот четверо его пассажиров с ушибами, ожогами, переломами были госпитализированы, - сообщили в ГИБДД по Республике Коми.
Во превод: возачката на мицубишито со скршено ребро и набиеници хоспитализирана, совозачката скоро никакви повреди без болница, возачот на газелата без повреди и 4ца од газелата хоспитализирани со набиеници, изгореници и скршеници.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43703
  • Il Moderatore
Ооо, и тоа не е е обичен McLaren :(

Цитат: Jalopnik
The bespoke red/white McLaren F1 known as the pair of the 'Project 8' 12C of McLaren Special Operations was crashed this morning in Italy during a tour of four cars including the one driven by Rowan Atkinson.

According to lanazione.it, the accident happened between Saline di Volterra and Pomarance at around noon when the driver lost control for unknown reasons and ended up crashing into a ditch, hitting a tree upside town.

The two occupants were airlifted to hospital. Their condition is stable, so let's wish them a speedy recovery.

The same applies to the car, which should get rebuilt knowing how much F1s are worth nowadays.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7274

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • Плинаш!!!

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Битолчани знај некој нешто појке за сообраќајката кај пелагонка 2 ?
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Сабајле во 6 и 10 не расони тркачов. Голема среќа што не улета у кафезот со плинските боци(не се глеа на сликава) и уште поголема среќа што по првичниот удар во оградата, удри и во дрвото(второто дрво на последната слика) па гетцот ми остана читав. За дивно чудо немав никаква штета од разлетаните делови, еден фар му заврши под кола кај мене заедно со уште некоја пластика и поклопецот од филтерот за воздух, а шипка од оградата има летнато на метро од гетцот мој.
Многу лоша глетка за гледање, особено коа гледаш млад дечко како лежи на кров изваден од патики у истумбана кола. Среќа помина без повреди(гребаница на подлактица од шипката што му влезе низ врата), иако првчино не беше при свест. Кога се освести ми делуваше како да беше дупе пијан.
Дешавкава е кај исклучувањето од автокоманда за маџари, кај макпетрол индустриска.

п.с. морам да ја пофалам нашата полиција, која што најпрвин не го обезбеди местото ко што треба, а подоцна на увидната им требаше едно 2-3 саати за да дојдат, за конечно нешто после 10 саат да завршат со увидот.