Сабајле во 6 и 10 не расони тркачов. Голема среќа што не улета у кафезот со плинските боци(не се глеа на сликава) и уште поголема среќа што по првичниот удар во оградата, удри и во дрвото(второто дрво на последната слика) па гетцот ми остана читав. За дивно чудо немав никаква штета од разлетаните делови, еден фар му заврши под кола кај мене заедно со уште некоја пластика и поклопецот од филтерот за воздух, а шипка од оградата има летнато на метро од гетцот мој.
Многу лоша глетка за гледање, особено коа гледаш млад дечко како лежи на кров изваден од патики у истумбана кола. Среќа помина без повреди(гребаница на подлактица од шипката што му влезе низ врата), иако првчино не беше при свест. Кога се освести ми делуваше како да беше дупе пијан.
Дешавкава е кај исклучувањето од автокоманда за маџари, кај макпетрол индустриска.
п.с. морам да ја пофалам нашата полиција, која што најпрвин не го обезбеди местото ко што треба, а подоцна на увидната им требаше едно 2-3 саати за да дојдат, за конечно нешто после 10 саат да завршат со увидот.