Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3178198 пати)

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2845
Абе да...јас некогаш правам глупости ама ретки се веке ....не се како порано...
Порано секој ден правев проблеми и дома доаѓаа полицајците ми се закануваа и се...
А инаку да тоа не го негирам ....сум правел многу збрки и проблеми ама порано

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Џабе реплицираш отиде во канта ;D

EDIT: Не знам како се врати инаку го немаше постот на Кими
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига
И сите 3ца мој добри другари ( и на цело Кичево, златни деца) ...нека почиваат во мир.

Зар и златните деца прават глупости?
Само претпоставка. Не е несреќен случај да се збрцаш во куќа. Кој знае со колку возеле.
Нека почиваат во мир а живите нека научат лекција од тројцата починати.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер
И му ги зедов клуцевите од колата и му викам сега татко ти нека дојде да ги земе од мене...и почна нешто да се расправа со мене ова она ...одма тоа филмовите тато-бато тепање и така натаму :D :D :D
И му викам јас бев доволно јасен клуцевите од колата ке ги добие татко ти а ти не.....
После саат време дојде татко му и му викам вака и вака и му вика е така ли.....ке одиш пеш некое време додека да здрееш малку....
Ми вика дечко фала многу многу го ценам ова ....и така натаму

Изразувам длабока почит и се поклонувам пред твојот гест!

Ништо чудно дека си му спасил глава... бар на одредено време. Да се надеваме дека во тоа време колку-толку ќе му узрее зелената тиква.
Браос бе. :)

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Значи секој што ја зеде возачката  ја има издувано колата значи нема таков маж што нема возено поќе од 100 и на моменти мава точката се прат глупости ама тоа да има една граница барем и јас ја зедов возачката денес па се шанкурев низ град...:)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2844
  • Слобода или смрт
Абе да...јас некогаш правам глупости ама ретки се веке ....не се како порано...
Порано секој ден правев проблеми и дома доаѓаа полицајците ми се закануваа и се...
А инаку да тоа не го негирам ....сум правел многу збрки и проблеми ама порано

Одговор #3568 пратен на : Ноември 11, 2013, 23:39:19

Тековен месец, тековна година а ти викаш порано како да било пред 10 лета господови :D

Инаку боби не заебавај со 100 ќе ти се смее некој. Јас лично го имам пукано спаркот 170. Идеше многу тоа чудо 1.0 беше и никогаш не разбрав дали оние 58.5 во сообраќајна се однесуваа на киловати или на коњски сили. Бидејќи на кадетот а еве и на корсата во сообраќајна се запишани киловатите. Али па никако не ми влегува во глава да беше 58 киловати спаркот.
И кадетот го имам пукано до лимит (145km/h) само уште корсава ја немам максимум 150че сега за сега :D

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1925
За случајот во Кичево ќе го кажам истото како и Фаланга "Нека почиваат во мир, а живите нека научат лекција од тројцата починати.". Во сообраќајката загина мој комшија. И тоа скоро пред куќа кај него.

Алкохолот и возењето не одат заедно.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Слушав бил син на некој лекар.. на сан франциско (патчено накај панорама што е) живеел, што е многу блиску до несреќата кај што се десило..

Нека почиваат во мир..

П.С. Ако ти биле комшија, тогаш и јас и ти сме комшии (над угорницата седам, во близина на поранешната кафана Гоце Делчев..)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4013
  • MadaFunker
Нека почиваат во мир, и доста беа муабети за случајов..
New blood of old school

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55051
  • Махер

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Kimi муабето ми беше дека нема некој шо ја нема стапнато колата повеке од 100 сите ја имаме стапнато поќе од колку што треба...
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2845
Јас реков.....не го негирам тоа што сум го направил ...стојам позади тоа
Но ви велам ретко е не е толку често како што беше :D
А инаку детето само што беше положило градска пред 4-5 саати :D.... тоа ме изнервира повеке

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34156
  • Таков е животот... јебига

НЕ!!!
Јас да сум одговорен овој случај би го разгласил низ цела држава и низ цела планета. Дете положило градска и погинало од глупост.
За ова треба СЕКОЈ да знае и никогаш да не се повтори.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Falanga, тоа со детето што положило градска го кажа godofspeed и нема врска со случајов во Кичево..

Секоја година гинат возачи почетници кои возат прв пат на снег...

ама мислат дека се јаде се што лета, гледаат гимкана и илегал стрит дрифт и си прават филмови.

*да не ме разбере некој погрешно зборам општо, не за сообраќајката во Кичево
Точно....
Пред недела дена си седам во село Негорци во школото и бев со колата
И иде еден копиљ пред 4 саат положил градска..И вози еден Рено Меган од постарите....
И ми доаѓа и ми вика сакаш да се истркаме до Гевгелија на 1000 денари....и го гледам така и незнам дали да се смеам или да плачам
И му ги зедов клуцевите од колата и му викам сега татко ти нека дојде да ги земе од мене...и почна нешто да се расправа со мене ова она ...одма тоа филмовите тато-бато тепање и така натаму :D :D :D
И му викам јас бев доволно јасен клуцевите од колата ке ги добие татко ти а ти не.....
После саат време дојде татко му и му викам вака и вака и му вика е така ли.....ке одиш пеш некое време додека да здрееш малку....
Ми вика дечко фала многу многу го ценам ова ....и така натаму

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4013
  • MadaFunker

НЕ!!!
Јас да сум одговорен овој случај би го разгласил низ цела држава и низ цела планета. Дете положило градска и погинало од глупост.
За ова треба СЕКОЈ да знае и никогаш да не се повтори.

Види прочитај прво, детево имаше 25 години а не вчера положено.
А затоа што како се случило сеа се џабе да се дебатира. Ако некој има памет досега ке научел дека маж не се прави со кола или пиење..
New blood of old school