Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424561 пати)

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Ова може да се деси кај нас:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Како сцената од Сингам, само без сајли и специални ефекти.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Откривме кој е крив за вчерашната дискусија, која ни ја искористи еден наш портал за да си ја објави приказната.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Веројатно повредениот бил оној црепон што со боксови сакаше да го скрши задното стакло :D :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Колку сила зад волан, бре, бре, бре, бре... :)

Детска радост, ви удрила GTA во глава. Се само да не се рече едно извини.

Типичен СУВ минталитет на возење. :)

Ќе се курчеле на 200 моторџии, бре што се нема да прочиташ по форумине. И остај друго - жив здрав ќе си излезел на крај. :) Во кој универзум само незнам тоа.

Мајкл Беј ќе ве викне за консултација.

Море вакво да им извадеше...

Еднино што можеше да се случи е они да му извадат.

Ubavo ti kazaa, oti ti ne sakas SUV vozila ne mora da go osuduvas covekot sto go vozi, pogotovo koga sprema ona sto bese prezentirano so videoto izleguva deka Motorodziite se kurcat i baraat zakacka, se razbira ako pred toa nemalo nesto sto ne sme go videle?

Pojma nemas kkavo e cvstvoto koga nekoj ke ti go zagrozi zivotot na rodenoto dete, duri i samata pomisla na takvo nesto te vodi do bes, za tebe ne se sekiras tolku koku za nego, za mene moze i ke progledam niz prsti duri i da me iscukaat, za nego ke klocam mavam, gazam, apam ,gerbam dodeka mrdam !

Da gi vozam decata ukola i vaka nekoj da mi prai, im ebav mater gi izgaziv site zabi krastavi na pat, ic ne mi cue kolku i kako ke gi lezam!

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
http://www.youtube.com/watch?v=C1Re2fM9xuw
нешто чуреше одоздола напочеток :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14722
  • Пудингот на шоферството
Плинска работа.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Колку сила зад волан, бре, бре, бре, бре... :)

Детска радост, ви удрила GTA во глава. Се само да не се рече едно извини.

Типичен СУВ минталитет на возење. :)

Ќе се курчеле на 200 моторџии, бре што се нема да прочиташ по форумине. И остај друго - жив здрав ќе си излезел на крај. :) Во кој универзум само незнам тоа.

Мајкл Беј ќе ве викне за консултација.

Море вакво да им извадеше...

Еднино што можеше да се случи е они да му извадат.

Ubavo ti kazaa, oti ti ne sakas SUV vozila ne mora da go osuduvas covekot sto go vozi, pogotovo koga sprema ona sto bese prezentirano so videoto izleguva deka Motorodziite se kurcat i baraat zakacka, se razbira ako pred toa nemalo nesto sto ne sme go videle?

Pojma nemas kkavo e cvstvoto koga nekoj ke ti go zagrozi zivotot na rodenoto dete, duri i samata pomisla na takvo nesto te vodi do bes, za tebe ne se sekiras tolku koku za nego, za mene moze i ke progledam niz prsti duri i da me iscukaat, za nego ke klocam mavam, gazam, apam ,gerbam dodeka mrdam !

Da gi vozam decata ukola i vaka nekoj da mi prai, im ebav mater gi izgaziv site zabi krastavi na pat, ic ne mi cue kolku i kako ke gi lezam!
На крајот на денот они тебе ќе те лежат,не ти нив,тоа е тоа што пробувам да го докажам јас,а мислам и Дени
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ke vidime dali ke me lezat koga ke napraam edno 20 dusi placinka , dali ke idat drugite po mene ili usvet ke fatat!

`Toa ti e isto kako koga se tepas! Si se tepal kako dete (ako ne si dete ?), ako te udrat prv site ke ti naripaat, ama ako nokautiras eden ili dvjaca drugite pocnuvaat ili da begaat ili da se obiduvaat so dijalog da go resat problemot!

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Еве бидејќи спомнуваш веќе фамилија.Зошто не се ставиш на местото на некој моторџија на кој на пример си му го згазил пред очи братот.

Сигурно истиот бес ќе го почуствуваш ако не и поголем како што ти го опиша.Доволно е во таква ситуација еден да тргне и после цела маса ќе го поддржи.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ne mozam da se stavam na stranata na nekoj so se kurci, kako na tatkomu da e patot, a samo oti se edne kup sobrani, demek drugite treba da zastanat za da pominat carevite?!

Koga se eden dvajca oti ne se krucat taka?

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
Поуката од видеото е:

Кој е виновен, е важно само откако ќе дојде полиција. Се до тогаш, глеј да не се спречкаш со 100 моторџии и им дадеш доволно голем повод да те скршат од ќотек

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Поуката од видеото е:

Кој е виновен, е важно само откако ќе дојде полиција. Се до тогаш, глеј да не се спречкаш со 100 моторџии и им дадеш доволно голем повод да те скршат од ќотек

Ne sum siguren kako pominaa tie sto gi pregazi, ako umrel nekoj ne znam koj go izvlekol podebeliot kraj!

Za toa lugeto si nosat pistol ukola, pametno resenie za glupi idioti!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
http://www.youtube.com/watch?v=C1Re2fM9xuw
нешто чуреше одоздола напочеток :)

А замисли го дечкото радосен што ќе ја онади девојка му, говно француско :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=_WChBPoPUY0 хахахаахах

Каков Едел Пром какве пичке материне ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер