Здраво, веке подолго време го следам форумов (до пред месец дена нерегистриран, само читам и ќутам
) е сеа од пред скоро време (1ви јуни годинава) си купив 330ка која долго време ја посакував
Само 5 дена потоа отиде на сериозен сервис поради оштетен КЛИП кој се воочи дека јас сум го оштетил (срека само еден) и колата беше на сервис до пред 10тина дена, (се чекаше на делови и на идеи и препораки како да биде направена но да е најдобро што може бидејки не е за продавање
) поправката си кошташе некои 1000еур со сите салтанати, работни раце, поправка на дизните (2 расипани останатите биле одлични), промена уље, филтри, диктунзи итн итн итн... ај да скратам малце
сеа колата си ја возам и од моја гледна точка мајсторот ја средил тип топ (иако сеуште се чека да напраам некој километар па да ја провери пак дали е се како што треба) треба сеуште да се „шминкаат“ некои работи, но ке оставам малце простор и за новитети
да не ја представувам одма во идеално светло
)
сликиве се направени додека сеуште беше на мајстор...
бајДвеј, сега е веке регистрирана на македонски таблици, ја очекува полирање на фаровите и ако најдам солиден сервис да ми ги средат и бандажите малце бидејки предходниот газда (БУГАРИН) не ги штедел баш...
потоа порачани се Angel's Eyes, и рикверц сензори, како и нов десен жмигавец (бидејки сегашниот е пукнат и кородира)
ке добие и затемнување на стаклата (од некои 30% сите стакла освен предното) и толку
доста е за сега, повеке новости наскоро
поздрав