искрено и јас очекував повеќе,али за тие пари топ е
Абе кога ќе размислиш. колку пари може да земе за ова, направено е од две, три мали парчиња кожа, кој претпоставувам се отпад од друга работа, баш тапацираше мебел со црна кожа кога бев.
Материјалот не е проблем, само требало да одвои уште пола саат или саат време да се зафркава со моево топче, и ќе било малку подобро.
Цена сосе монтажа? Кожа или вештачка?
п.с. одлично испаднало, не му се секирај.
Материјалот е кожа, а монтажа нема, мислам има, ама само капнуваш малку лепак и го ставаш топчето.
Јас во вакви случаи би наплаќал за демонтажа, бидејќи тоа е доста потешко во мојот случај.
Имаш слика како изгледало претходно? Мене би ми сметало, јас ретко кога раката од мењач ја тргам. Не дека цената е висока ама веројатно може поарно. Е сега и твојов мењач специфичен
Кај мовие коли обод кожа и капаче кругче. Полесно здравје.
Еве како беше претходно
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Спомнав и погоре, сега топчево подобро лежи на рака, бидејќи претходно беше расцветано.
Пред да го направи, му кажав, ако неможе да се изработи како што е сега, да го направи кругче и горе да се гледаат само броевите.
Но сепак се потрудил и го склопил како што е фабрички.
Инаку во живо стварно изгледа многу подобро, бидејќи на сликите сликано е од близу, и од блицот се прават повеќе сенки.