Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Штета што се нуди само во електрична верзија,да имаше шестак со околу 300кс растур ќе направеше.
Мислам дека не му е, јас сум некој цм повисок од него, и слично беше чувството како што опишува во видеото. Сепак, најдобро е со тест возење да се испроба дали е проблем или не е.
Многу добра е маздава 6e, изгледав еден куп ривјуа, а и во салон бев да ја видам, беше со Takumi Plus опрема и онаа кафеавкаста боја на внатрешност, како превртена кожа. Многу луксузно делува, а и со добра цена е, околу 35-36К еур е нова со попусти.
Цитат: ficomk на 15 Мај 2026, 12:06:41 pmМногу добра е маздава 6e, изгледав еден куп ривјуа, а и во салон бев да ја видам, беше со Takumi Plus опрема и онаа кафеавкаста боја на внатрешност, како превртена кожа. Многу луксузно делува, а и со добра цена е, околу 35-36К еур е нова со попусти.Ценава ме изненадува позитивно. Дали е тоа навистина така? Зошто тогаш не го кажат. Такуми Плус вели почнува од 42000 на сајтот.Нискиот кров е секако за поздрав, аеродинамика и мала челна површина треба да е приоритет на секој производител. Секако пред тоа е изолацијата звучна, од тоа нема бегање.Бидејќи тој модел е небитен - реално.Колку би чинела 6ка караван дизел? Или цх5 дизел? Тоа се вистинските прашања.Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Цитат: ficomk на 15 Мај 2026, 12:06:41 pmМногу добра е маздава 6e, изгледав еден куп ривјуа, а и во салон бев да ја видам, беше со Takumi Plus опрема и онаа кафеавкаста боја на внатрешност, како превртена кожа. Многу луксузно делува, а и со добра цена е, околу 35-36К еур е нова со попусти.Ценава ме изненадува позитивно. Дали е тоа навистина така? Зошто тогаш не го кажат. Такуми Плус вели почнува од 42000 на сајтот.Нискиот кров е секако за поздрав, аеродинамика и мала челна површина треба да е приоритет на секој производител. Секако пред тоа е изолацијата звучна, од тоа нема бегање.Бидејќи тој модел е небитен - реално.Колку би чинела 6ка караван дизел? Или цх5 дизел? Тоа се вистинските прашања.