Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Stratro на 27 Октомври 2019, 17:07:45 pmНе знам како им се вика собирот на БМВ, али за правите ВЊ фанови, хајлајт на Worthersee догодина би требало да биде јавна егзекуција на целиот дизајнерски тим.Just like in the good ol` days.Не гледам зошто би имало егзекуција на дизајнерите на возилото кое ќе направи покољ на целата конкуренција и ќе направи промени во основната опрема и над својата класа.
Не знам како им се вика собирот на БМВ, али за правите ВЊ фанови, хајлајт на Worthersee догодина би требало да биде јавна егзекуција на целиот дизајнерски тим.Just like in the good ol` days.
Цитат: DarthJe5us на 27 Октомври 2019, 18:04:13 pmЦитат: Stratro на 27 Октомври 2019, 17:07:45 pmНе знам како им се вика собирот на БМВ, али за правите ВЊ фанови, хајлајт на Worthersee догодина би требало да биде јавна егзекуција на целиот дизајнерски тим.Just like in the good ol` days.Не гледам зошто би имало егзекуција на дизајнерите на возилото кое ќе направи покољ на целата конкуренција и ќе направи промени во основната опрема и над својата класа.Citaj ubavo Dart... "pravite VW fanovi". Zatoa ne gledas zosto...
мааалце да поработеле на предните фарови некако да бидат по..... незнам како да се изразам, ќе беше многу подобар изгледот на целокупното возило,вака од позади го гледам ок е, од напред некако не ми праи мерак...
Имам видено црно во Холандија, одлично изгледа, само каде со моториве? Во 2019 (не 2000-та) да нудиш 1.4 атмо со 100кс.А напукано ќе си речеш брзо е.
Па нека има и една верзија 1.5 турбо рецимо со ~200кс за тие што не сакаат да ги гледа господ.