Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marmlad на 23 Август 2019, 10:01:15 amНапротив, те убедуваат дека за 15.900е имаш фулл опремен Голф 7.5 тси. Лошо си информиран, затоа стани од пред компјутер и прошетај до салоните. Еве, прошетав до Куманово.
Напротив, те убедуваат дека за 15.900е имаш фулл опремен Голф 7.5 тси. Лошо си информиран, затоа стани од пред компјутер и прошетај до салоните.
Уште од дете сум сакал да имам Гољф.
Почекајте ја 8мицата, ќе ја биде за брзо.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)https://www.carclub.mk/2019/08/22/pristigna-osvezeniot-znamenosec-na-skoda-golemiot-superb/
И тоа кај што пишува 82% флота, 18% приватни купци.
The automotive market in Europe is characterized by two major customer segments.Almost all new vehicles sales are either registered to private or to corporate customers (leaving a small number of registrationsfor e.g., governments). Both segments and their respective requirements have experienced continuous change in recent years. Today, nearly two out of three new cars are sold to the corporate channel. The majority of these vehicles are registered as companycars, i.e., as corporate car pools or corporate fleets and this segment is therefore called “true fleet”
In 2016 there was already a split of 6.3 million private (42% of total registrations) vs. 8.7 million corporate (58% of total registrations) registrations