Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Fic_CC на 11 Февруари 2014, 18:45:04 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 11 Февруари 2014, 17:12:26 pmKolku bi trebalo da se dvizi cenata na Octavi Scout kaj nas?Sto bi izbrale vie, ovaa verzija so drugi bandasi normalno, ili RS?Aко живееш или имаш викендица што често ја посетуваш со потешко прооден пат - Scout, ако возиш само по асфалт - RS.Sigurno i Scoutot na asfalt ima dobra voznja, mislam deka e dobro allround vozilo, ali cenata sigurno ke mu bide slicna kako taa na RS.
Цитат: DENDE-LANCERED на 11 Февруари 2014, 17:12:26 pmKolku bi trebalo da se dvizi cenata na Octavi Scout kaj nas?Sto bi izbrale vie, ovaa verzija so drugi bandasi normalno, ili RS?Aко живееш или имаш викендица што често ја посетуваш со потешко прооден пат - Scout, ако возиш само по асфалт - RS.
Kolku bi trebalo da se dvizi cenata na Octavi Scout kaj nas?Sto bi izbrale vie, ovaa verzija so drugi bandasi normalno, ili RS?
Цитат: DENDE-LANCERED на 12 Февруари 2014, 01:18:23 amЦитат: Fic_CC на 11 Февруари 2014, 18:45:04 pmЦитат: DENDE-LANCERED на 11 Февруари 2014, 17:12:26 pmKolku bi trebalo da se dvizi cenata na Octavi Scout kaj nas?Sto bi izbrale vie, ovaa verzija so drugi bandasi normalno, ili RS?Aко живееш или имаш викендица што често ја посетуваш со потешко прооден пат - Scout, ако возиш само по асфалт - RS.Sigurno i Scoutot na asfalt ima dobra voznja, mislam deka e dobro allround vozilo, ali cenata sigurno ke mu bide slicna kako taa na RS.33mm повисоко возење од стандардната Octavia, што значи помеко возење со полоша управливост во кривини и поголема потрошувачка на отворен пат, додека кај RS-от се спротивни овие работи.
Jeep-Cherokee_EU-Version_2014mene ova mi e mnogu ruzno zadniot del ist mi e kako na kia ali sepak vkusovi na nekoj moze mu se sviga(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)