Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ПРЕМИЕРА: Audi го претстави угрдениот знаменосец A8Беше грд, сега е бетер. Audi и BMW изгледа решиле сите продажби да им ги препуштат на Mercedes во оваа класа.
A za koj da prai dizajn, za nas za uvoz posle 10 godini ko ke ja zememe da ja lici?
Целава приказна со идиотскиов дизајн бил дека Кинезите сакале големи грилови. Па маме му... направете си дизајн ваков за кинески пазар.
Цитат: Fic_CC на 03 Ноември 2021, 22:30:06 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ПРЕМИЕРА: Audi го претстави угрдениот знаменосец A8Беше грд, сега е бетер. Audi и BMW изгледа решиле сите продажби да им ги препуштат на Mercedes во оваа класа.Затоа само S8 со Black пакет. Баш начекав една на Илинденска пред некој ден (на странски таблици), многу добро изгледаше.Енивеј...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)https://www.carclub.mk/2021/11/04/noviteti-vo-salonot-na-hyundai-pristignaa-sonata-i-bayon/